https://imgix.femina.dk/media/e57a2b65bc8a40f4a0514d30ccb7bb25.jpg
Selvudvikling

Vi kommer altid for sent!

5. marts 2011
af RENÉE TOFT SIMONSEN
Foto: Colourbox
En frustreret ægtemand har sendt en e-mail til Renée, fordi hans hustru aldrig er færdig til tiden. Og han er godt og grundigt træt af at komme for sent

Kære Renée
Min kone er helt indforstået med, at jeg sender denne mail til dig. Hun vil også gerne høre din vurdering. Sagen er, at hun altid kommer for sent. Det er ofte et konfliktpunkt i vores forhold. Når vi skal ud sammen, er hun aldrig færdig til tiden, selv om jeg ofte tidligt på dagen minder hende om, at hun skal planlægge sin tid.

Hun kan flekse på arbejdet, så hun behøver ikke at fare rundt med uret i hånden om morgenen. Men af og til bliver jeg virkelig irriteret på hende, fordi jeg bruger så meget tid på at vente på hende. Jeg prøver at være tålmodig, men oplever ikke, at hun prøver at forbedre sig. Af og til fornemmer jeg næsten, at hun synes, det er noget, jeg bare skal vænne mig til. Det er svært for mig, at jeg også ofte kommer for sent, fordi jeg skal vente på hende.
Kærlig hilsen
Den punktlige

Kære punktlige
Du har sikkert allerede forsøgt at forklare din kone, hvor meget det her betyder for dig - og har du gjort det, så hun virkelig forstår det? Men sikkert er det, at I er meget forskellige, og at der her er et punkt, hvor enderne ikke mødes. Men har du overvejet bare at tage af sted og lade din kone følge efter, når hun nu var klar? Eftersom du åbenbart ikke kan ændre på hende, må du se at få lavet så meget om på irritationsmomenterne, at du selv kan leve med dem også.

Næste gang I skal noget, kan du jo sige til din kone, at I kører kl. 18, og er hun ikke klar, må hun selv finde en måde at komme derhen på, uden at du behøver at vente på hende. Sig, at du elsker hende, men at du ikke kan holde ud at komme for sent mere, og at du nu prøver at respektere dig selv og det, der betyder noget for dig - at komme til tiden.
Kærlig hilsen
Renée

Relevante links

Kvinde uden lyst til sex

Læs flere af
Renées
brevkasser her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/1a9de5d5066b4328b06869add369a982.jpg

Trænger du til et
frisk pust til dit
parforhold?
Få 8 gode tips

femishop

Kommer du også
for sent?
Køb trendy ur i
feminashoppen.dk

Læs også