Selektiv
Selvudvikling

Vær selektiv: Hvilke energier du omgiver dig med?

7. marts 2015
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Nogle mennesker kan være så dårlige for dig at omgås, at du får det fysisk dårligt.

Forestil dig du sammen med et menneske, er i et forum af mennesker eller en situation, hvor du føler dig hjemme. Det er på ingen måde trættende eller udmattende, at være sammen med dette menneske, være i blandt disse mennesker eller være i dette forum.

I føler kærlighed til hinanden, I er på bølgelængde, I har kemi sammen … sådan kalder vi det ofte i daglig tale. Forestil dig, at I er på hjertefrekvens. I er på bølgelængde og du føler dig fyldt af rigtig god energi. En frekvens, hvor det på ingen måde er vanskeligt at være dig, og hvor du føler dig dejlig, positivt mæt og beriget. Du har givet af din energi uden at føle dig drænet, og du har modtaget energi, uden at du har tappet dine omgivelser.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
"Midnatsblå tanker"

Se mere på www.gitte.net

En frekvens, hvor begge parter giver og modtager, og når I går hver til sit, føler I Jer positivt beriget, fulde af positiv energi og glæder Jer til næste møde.

Hvem dræner dig?

Hvordan vil det være for dig, at du oprigtigt mærker efter i din sjæl, hvilke mennesker, der dræner dig og hvilke mennesker, der beriger dig?

Er du i selskab med mennesker, der dræner dig for energi eller decideret er usunde for dig? Mennesker, der misbruger din energi til eget formål, måske under indtryk af, at de elsker dig eller holder af dig og vil dig det bedste.

Er du i selskab med mennesker, der er usunde for din sjæl og dræner dig for energi?

Du reagerer måske med at blive usikker, føle dig forkert, bange, angst eller behagesyg og meget gerne vil please, blot for at modtage opmærksomhed og ikke blive afvist. Måske reagerer din krop også. du begynder at svede, ryste, får hovedpine eller migræne, mavepine eller andre fysiske symptomer, du indledningsvis har svært ved at afkode, hvor stammer fra.

Være ærlig, loyal og tro mod dig selv

Det er op til dig om du har det fornødne mod til at være ærlig, loyal og tro mod dig selv og være selektiv i hvem du vælger, der får lov til at være tæt på dig. Også selvom de pågældende har gjort dig afhængig af deres eventuelle opmærksomhed. En afhængighed, du kan tolke eller føle som deres kærlighed til dig.

Din krop er huset for din sjæl, og din sjæl fortæller dig altid sandheden om hvilke mennesker, du trives med og er på bølgelængde med - og hvilke mennesker du bør holde dig fra.

Forestil dig..mennesker, du trives med og som af et oprigtigt hjerte ønsker dig alt det bedste, vil aldrig give dig hovedpine eller ondt i maven!

Hjertelige tanker,
Gitte Sparsø

Coach, foredragsholder og forfatter

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

Læs også