https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/juli/thinkprim.jpg
Selvudvikling

Vær ærlig ...

22. juli 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Sommerferien kan være et rigtig godt tidspunkt til, at du mærker dybt efter i din sjæl, hvilket og hvad, som giver rigtig god mening for dig i din tilværelse, både i dit privat - og i dit arbejdsliv.

Ofte byder hverdagen på opgaver og gøremål, hurtige beslutninger og måske "stormer og haster" du af sted for at nå det hele, hvilket medfører, at du ikke mærker dig selv, og hvad du egentlig har brug for.

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Se mere på www.gitte.net

Prøv at stoppe op og føl efter i din sjæl, hvad er dit formål med alt, hvad du gør? Hvad gør dig glad og får dig til at smile? Hvad gør dig taknemlig?

Ferien kan give dig tid og rum til, at du oprigtigt mærker efter, hvad der i virkeligheden er vigtigt, og hvad der betyder noget særligt for dig. Forestil dig, at du ikke længere udsætter det, du ønsker, og du har en inderlig tillid til, at dine ønsker er mulige.

Meget er i virkeligheden langt mere muligt for dig, end du forestiller dig, men du skal tro på, det kan lade sig gøre. Dine tanker og dit erfaringsgrundlag vil måske arbejde hårdt og ihærdigt på at overbevise dig om, at det på ingen måde kan lade sig gøre. Vil du finde dig i det?

Hvad er din passion, og hvad synes du er sjovt? Hvordan ønsker du dine dage skal være, hvad ønsker du, de skal indeholde? Ligner dine dage hinanden? Ligner dine weekender hinanden, eller kan du kende - og huske forskel på dem?

Hvor længe vil du vente. Mærk efter i din sjæl og vær fuldkommen ærlig overfor dig selv … er dine dage, som du ønsker, hvis ikke … Det er udelukkende dig, som kan fortage forandringen og igangsætte den fornødne udvikling.
Hvor længe vil du vente? Kom nu, dit liv behøver dig ?

Hjertelige tanker
Gitte Sparsø

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/py02-abobanner-6430x2052.jpg

Læs også