https://imgix.femina.dk/media/article/bridge_-_00717_2_martensen-larsen.jpg
Selvudvikling

TV-kendte Katrine Martensen-Larsen: Når du har bridge, har du altid venner

28. maj 2016
af Britta Bjerre
foto Jeppe Michael Jensen
Den TV-kendte boligstylist Katrine Martensen-Larsen havde taget sin fra TV lige så kendte lillebror Jannik Martensen-Larsen med, da der blev spillet bridge i Aller Huset lørdag. Og deres mor sad også ved et af spillebordene. Her er en rigtig bridge-familie.

Boligstylist Katrine Martensen-Larsen, som mange kender fra TV, senest DR-programmet ”Skattejægerne”, er en både entusiastisk og dygtig bridgespiller.
Det samme er hendes lillebror, indretningsekspert Jannik Martensen-Larsen, der bl.a. kendes fra at have været dommer i programserien ”Danmarks skønneste hjem”.

- Men jeg er knap så entusiastisk og ikke nær så god som Katrine, sagde lillebror selv, da vi samlede søster og bror og deres mor, Charlotte Martensen-Larsen, til et hurtigt fælles familiebillede, mens der var pause i den bridgeturnering, som de alle tre tydeligt gik op i med liv og sjæl.

Lærte af spille af mor og far

Katrine Martensen-Larsen og hendes bror lærte af spille bridge som børn, fortæller Katrine.

- Vi lærte at spille bridge af vores forældre. Jeg var omkring 13, og Jannik var otte, da vi fik kort i hånden og kom i gang med spillet. Jeg kan tydeligt huske, at Jannik var så lille, at han knap nok kunne holde kortene ordentligt. Til vores fars store irritation. Og så sagde vores far altid: ”Det bliver det uigenkaldeligt sidste spil”, underforstået: hvis ikke Jannik fik styr på de kort. Det er en sætning, vi husker, den dér: ”Det bliver det uigenkaldeligt sidste spil”, hvilket det jo aldrig blev.

Når far og mor kom hjem

Søskendeparret husker stadig, hvordan de som børn nærmest kunne høre på den måde, bildøren blev smækket i på, når deres forældre kom hjem fra en bridgeaften, hvordan den aften var gået ved spillebordet.

Læs også