https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/kjems-aug09-6-kopi-2_4.jpg
Selvudvikling

Træk en gammel sweater på ...

26. august 2009
af Camilla Kjems
Hvilken bluse, nederdel, kjole eller par sko vil du aldrig nogensinde – uden at være underlagt tvang – skille dig af med?


Hvad er dit all-time favourite yndlingskøb? Hvilken bluse, nederdel, kjole eller par sko vil du aldrig nogensinde - uden at være underlagt tvang - skille dig af med?

Jeg har tre ... Den ældste er en helt unik paisleymønstret kjole med stor udskæring, som jeg i gymnasietiden fik af en veninde. Veninden havde arvet den efter sin farmor og havde efterfølgende syet den om fra ankellang til lårkort. Sådan lidt Jacqueline Kennedy-agtig tilsat lidt flowerpower. Guddommelig! Selv om jeg (grundet fem ekstra kilo siden start-90'erne) i dag ikke engang tør driste mig til at klemme mig ned i den, hænger den stadig helt centralt i mit klædeskab. Fyldt med skønhed, patina og minder! Mit andet yndlings-item er et par fem år gamle røde lakstiletter. Selv om de er godt slidte, er de stadig top lækre og kan pifte ethvert outfit op! Og så er de endda, ganske usædvanligt for stiletter, helt behagelige at have på. Mit tredje favoritkøb er en uldcardigan fra Mads Nørgaard i "islandsk" design, der trods sine kun tre år på bagen allerede er tyndslidt.

Heldigvis har jeg jeg netop spottet dets afløser...

https://imgix.femina.dk/legacy/media/533783ca94304389845531feb703c808.jpg


og den er bare så lækker - har allerede
købt den. Koster 1.399 kr. hos Lolly's
Laundry, tlf. 3581 5000

I disse dage boltrer vi os her på sitet i alle efterårets bedste og lækreste modekøb. Jeg håber, du finder lige præcis det stykke tøj, der kan gøre dit efterårslook fuldendt og måske endda ende med at blive klassikeren i dit klædeskab!

Kærlige hilsener
Camilla

Læs også