https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/kjems-aug09-2-kopi-2_0.jpg
Selvudvikling

Topmave – I hate you

30. december 2009
af Camilla Kjems
Af en eller anden grund har jeg altid hadet min mave: Fra den første topmave tog form under teenageårene, til den i dag, efter 35 års op- og nedture og ind- og udture

Sidder her på sofaen en lørdag aften. Nyder stilheden, et glas vin, lader tankerne vandre og blikket falde, indtil - skri-i-ig! - det lander på mine deller ... eller mere specifikt: Mine mavedeller. Af en eller anden grund har jeg altid hadet min mave: Fra den første topmave tog form under teenageårene, til den i dag, efter 35 års op- og nedture og ind- og udture, for længst har opgivet drømmen om fordums stramme, slanke dage (især ved 10-tiden om aftenen, når dens ejer er placeret i en akavet, afslappet situation i sofaen).

Min læge siger, at jeg ikke skal bekymre mig, og at det er helt normalt, at kvinder bliver fyldigere i løbet af 30'erne og 40'erne (så længe de holder sig inden for BMI), og fint med mig! Min numse bliver kun smukkere af de ekstra kilo og brysterne kun frodigere ... men maven! Det kan jeg bare ikke leve med!

Så beslutningen er truffet: Mit nytårsforsæt går ud på én gang for alle at få skabt mig nogle nye, sundere vaner, så jeg har en chance for at genvinde en smule af ungdommens slanke linje og forebygge, at min krop lægger sig yderligere ud. Maven er mit ømme punkt - du, kære læser, har måske et andet - men uanset hvad, er der kun én vej frem: Droppe slankekurene og udskifte de dårlige vaner med nye, sunde vaner.

I denne uge giver vi dig succeskuren, hvor du kan tabe 5 kilo på 5 uger, og masser af sunde tips til en helt ny og slank(ere) livsstil. Held og lykke!
Kærlig hilsen
Camilla Kjems

https://imgix.femina.dk/legacy/media/5c0837beee52403fb0e778cf343da3c8.jpg

Læs også