https://imgix.femina.dk/media/41ee8fa4fe0a4c59868ae368fe3a37db.jpg
Selvudvikling

Tina Bilsbo: Jeg drømte om at blive skuespiller

2. marts 2009
aF LOTTE DALGAARD, FOTO MARIANNE LETH
Hun endte med at udleve sin skuespiller-drøm. Find ud af hvilken rolle Tina Bilsbo fik

1. Hvad er det sødeste nogen har sagt til dig for nylig?

At jeg er elsket!

2. Hvad har du kæmpet mest for på det seneste?

Udover, at jeg har kæmpet mest for at stå op, når vækkeuret ringer og ikke live liggende 20 minutter ekstra, så kæmper jeg mest for at redde regnskoven på Facebook. Når jeg skriver, så har jeg ofte brug for et frikvarter, og det bruger jeg tit på at spille et spil på Facebook, hvor man kan donerer sine point til godgørende formål i den virkelige verden. Det er lidt fjollet, men på den måde holder jeg frikvarter med bedre samvittighed.

3. Hvad drømte du om at blive som barn?

Jeg drømte om at blive skuespiller. Altså i den helt store Hollywood skala. Det blev kun til en enkelt rolle som sørøver/skolepige i forestillingen Pippi Langstrømpe på det nu nedlagte Mercur Teater. Som voksen har jeg fået en kæmpe respekt for faget, det er ikke sådan bare lige til.

4. Hvis døgnet havde 25 timer, hvad ville du bruge den ekstra time til?

Jeg tror i virkeligheden ikke, at mit liv ville se anderledes ud, hvis jeg havde en time ekstra om dagen. Jeg burde måske skrive, at jeg ville bruge den på noget helt fantastisk godt for mig selv eller min familie, men jeg er ganske godt tilfreds med de 24 timer, jeg har at gøre godt med. I virkeligheden drejer det sig måske om, at blive bedre til at bruge de 24 timer optimalt.

5. Hvem trænger til et klap på skulderen?

Alle de sofazombier, som kæmper for at få nye gode vaner ind i deres liv. De skal have et kæmpe klap på skulderen.
De fleste af os dunker os selv i hovedet hver gang, vi træder en smule ved siden af den oprindelige plan på alle de områder, hvor vi gerne vil sætte ind for at blive en bedre udgave af os selv. I den proces er vi ekstremt dårlige til at klappe os selv på skulderen og glæde os over alle de ting, som vi har gjort, og som ingen kan tage fra os.

6. Hvem er den p.t. bedste studievært i tv?

Uden tvivl Morten Ankerdal. Jeg er begyndt at træne studieværter, og med 18 års erfaring i branchen, ser jeg på studieværters præstation både bevidst og ubevidst. Jeg bliver super begejstret når jeg ser så stort et talent som Mortens. Hans form, naturlighed, professionalisme og interesse går op i en højere enhed - det er skønt at se! Så skønt at jeg ikke bliver sur, når Lars erobrer fjernbetjeningen for at se noget sport - hvis det altså er Morten, som er vært.

7. Hvordan ville du allerhelst tilbringe en ferieuge?

I mit sommerhus i Toscana sammen med min familie og gode venner.

8. Hvad ville du helst lave om ved dig selv?

At jeg snakkede mindre og gjorde mere.

9. Hvorfor faldt du for din partner?

Jeg tror, at jeg faldt for, at jeg ikke faldt pladask for ham, men at han fik lov til stille og roligt at vise, hvem han selv var. Og i sidste ende viste det sig at være manden i mit liv. I mine helt unge dage havde jeg en tendens til, at alle nye " bekendtskaber" straks blev sat op på en piedestal som drømmemanden. Derfra var der kun en vej… Ned ad bakke! Stakkels dem, de havde jo ingen chance for at leve op til mine kæmpe store forventninger.

10. Hvis du fik 100.000 kr. hvad ville du så købe?

Jeg tror, jeg ville bruge dem på blandt andet at få småting fikset i hjemmet. Hyre sådan en viceværttype, som kan stoppe den dryppende vandhane, den knirkende dør, sortere ledninger som hænger og dingler… alle de små ting som jeg er en smule irriteret over, men som åbenbart ikke generer mig nok til, at jeg får gjort noget ved det. Så ville jeg shoppe med min datter og invitere hele familien til London, hvor vi skulle spise på en af Gordon Ramsays restauranter. Jeg tror også, jeg ville købe et løbebånd, om ikke andet til at gå på! Resten af pengene ville jeg helt ærligt nok bare frådse væk med god samvittighed.

Læs også