Drømme
Selvudvikling

Svigter dit mod, før du får taget hul på drømmen?

18. oktober 2014
af Clairvoyant, coach og forfatter Gitte Sparsø
Foto: All Over og privat
Drømmer du om at ændre radikalt på dit liv? Nå nye mål, skifte arbejde, skifte bopæl eller andet? Men får du det ikke rigtigt gjort? Svigter modet undervejs? Så læs med her …

Kender du den følelse af modet mangler?

Om Gitte Sparsø

Gitte Sparsø, clairvoyant, coach og forfatter

Kendt fra medierne, tv og radio og nu fast skribent på Oestrogen.dk:

Vores sjæl er konstant summen af de valg vi træffer.
Vores sjæl vil altid afspejle de valg vi har truffet.
Hvad og hvilket giver dig trivsel og næring i dit sind, din krop og din ånd.

Mit daglige virke er både private og virksomheder, hvor jeg har mange års erhvervserfaring som coach og mentor inden for ledelse samt personlig - og spirituel udvikling.

En af mine øvrige kernekompetencer er visionær innovativ ide -og forretningsudvikling med særlig evne for at være forud for tiden. Feks. forudså jeg Playstation og e-kalender, flere år før det blev opfundet.

Da det kan være en udfordring, at være barn og ung med klarsyn og/ eller andre psykiske evner, valgte jeg at skrive en bog, " Børn og den åndelige verden", som på ganske jordnær facon danner et indblik i en verden, hvor mange børn kan føle sig alene og ikke forstået.

Forfatter til
"Blå dug", spirituel- og personlig udvikling
"Børn og den åndelige verden"
Udgivet på forlaget www.saxo.com

Se mere på www.gitte.net

Der er noget, du så inderligt gerne vil, men dit mod udebliver. Du kan vandre omkring dig selv, lave et utal af overspringshandlinger, du kan føle dig fastlåst og du begynde at lede efter alverdens undskyldninger for, hvorfor du ikke handler og igangsætter dét, du så inderligt gerne vil. Men i gang kommer du aldrig.

Der er egentlig ingen plausibel årsag til, at du er handlingslammet. Det kan blot være dine tanker, som fører dig på afveje, stiller nye (teoretiske) forhindringer op, og gør dig endnu mere handlingslammet.

Men hvad er det værste, der kan ske?

Når modet svigter dig, hvad holder dig så i virkeligheden tilbage fra at gøre dét, du gerne vil? Har du overvejet, hvad der er det værste, der kan ske?

Handler dit svigtende mod om, at du er bange for at fejle, få et nej, opdage du tog fejl eller noget ganske andet?
Vi lærer alle af vores fejl og den måde bliver vi blot en langt bedre udgave af os selv. Så i stedet for at kalde det at fejle, vil jeg opmuntre til, at vi kalder det øvelse og træning :-)

Er du bange for at få et nej? Måske du i virkeligheden bliver skånet og det opdager du senere, måske dagen efter, 14 dage senere eller 2 år efter…. Forestil dig, at alt hvad livet giver os, er noget, vi kan bruge til noget. Det handler blot om at bruge det rigtigt !

Måske modet svigter dig, fordi alle dine skrækscenarier pibler frem og får indgående næring fra dit erfaringsgrundlag?

Lad være med at stå i vejen for dig selv!

Forestil dig, at din erfaring i virkeligheden har ført til nye indsigter, således at du opdager, hvad du ikke vil, og det er lige så essentielt som at opdage, hvad du vil.

Forestil dig næste gang du holder dig tilbage, fordi dit mod svigter dig, at det blot handler om et meget kort øjeblik af frygt. Når du først har taget det første skridt, så er du i gang med processen og du kan endda opdage, du har glemt alt om svigtende mod, når processen først er i gang.

Hyppigt er det det allerførste skridt, der er den største udfordring….. en rejse på 1000 mil begynder altid med det første skridt.

Der, hvor du kan begynde, er i virkeligheden at lade være med at stå i vejen for dig selv.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø
Coach, foredragsholder og forfatter

www.gitte.net

Følg Gitte Sparsø på Facebook

www.gitte.net

Få coaching og spirituel vejledning af Gitte Sparsø

• Få professionel coaching og spirituel vejledning om dit livs nuværende udfordringer og problematikker.
• Få svaret som Mp3-lydfil sendt til din mail inden for 14 dage.

Pris: 600 kr.

Læs også