https://imgix.femina.dk/media/article/store_bryster_meloner.jpg
Selvudvikling

Store bryster? Så kan du helt sikkert genkende dig selv i disse videoer

16. marts 2018
af Charlotte Kobberøe Fink
Foto: Panthermedia
Den australske komiker Tanya Hennessy afslører ærligt og underholdende hendes største udfordringer ved at være velsignet med et veludviklet frontparti - og vi er med hende.

Der er uden tvivl mange gode ting ved et par store attributter. De er feminine, bløde, mændene elsker dem og de kvinder, der ikke selv har så meget, spejder ofte misundeligt efter vores velproportionerede kavalergange. Men. Der er altså også en række udfordringer ved et par store bryster.

Undertøjsshopping med store bryster

Det har den australske komiker Tanya Hennessy for længst erfaret – og i to korte videoer afslører hun ærligt og humoristisk sine egne erfaringer med livet som storbarmet kvinde.

Hun starter med Bh-shopping, hvor hun imiterer en situation fra en butik.

- Jeg tænkte på, har I nogle BH’er i en størrste dobbelt E?, spørger hun.

- Har I? Hvad koster de? Kun 900 dollars? Fantastisk! Må jeg se dem?

Derefter holder hun en ikke særlig æstetisk BH op.

- Wow! Den er beige og uattraktiv! Den må være definitionen på praktisk.

LÆS OGSÅ: 10 ting, som kun os med store bryster forstår

45 sports-BH’er

Hennessy forstætter med at give BH-shoppingen ironisk baghjul:

- Jeg elsker virkelig at købe Bh’er. Alting passer SÅ godt, og jeg forlader altid butikken og føler mig SÅ godt tilpas, siger hun blandt andet og kritiserer også det faktum, at der aldrig er noget ”sexet, i farver eller med blonder ” i hendes bryststørrelse.

Derudover taler hun om de fremmede personer, der "velmenende” spørger, om hun har overvejet en brystreduktion, og dem, der undrer sig over, om hendes bryster er ægte.

- Ja, de er ægte. Jeg ville aldrig have valgt denne størrelse selve. Eller have valgt, at de skulle hænge så meget …

Og apropos tyngdekraft udpensler Hennessy også udfordringen ved motion.

- Åh, jeg elsker at træne. Jeg skal bare lige have min 45 sports-BH’er på, for hvis jeg ikke har det, så vil de her bad boys ramme mig i ansigtet. Det er faktisk sket engang. Jeg blev nødt til at tage på hospitalet.

Noget om snakken

Selvom Tanya Hennessys videoer selvfølgelig skal tages med et glimt i øjet, så er der måske en vigtig pointe i hendes udsagn. Som da hun siger:

- Kender I nogen, der laver virkelig godt badetøj i størrelser større end dobbelt a? Haha, det er en joke, de glemmer os, der er ikke noget for os …

Selvom mange brands er ved at komme efter manglen på tøj til plus size kvinder, så må vi bare erkende, at udvalget altså stadig ikke er ligeså stort som de gængse tøjlinjer.

Specielt i forhold til under- og badetøj må mange kurvede og storbrystede kvinder punge ud med en mindre formue for støttende undertøj, der samtidig er lækkert.

Derfor krydser vi fingre for, at en undertrøjsproducent eller to kommer forbi disse videoer.

Se de to videoer herunder:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også