sorgen
Selvudvikling

Spring ud - som ikon

29. september 2011
af Camilla Kjems
Nogle kvinder har personlighed og styrke til at brænde igennem. Endda så meget, at de opnår ikonstatus. Hvad er det, de kan, de kvinder?

Nogle kvinder har det bare i sig: Personlighed. Styrke. Evne til at brænde igennem. Endda så meget, at de opnår ikonstatus. Men hvad er det, de kan, de kvinder? Og kan det mon tillæres? Både-og tror jeg. For mens personlighed er noget, man fødes med, så er der ingen tvivl om, at man kan lære nogle trick. Og to af de største tror jeg er:

1. Vær dig selv UDEN FILTER.
2. Vær ikke bange for at gøre skøre, vilde, anderledes ting, der bryder normerne!

De to ting kendetegner i den grad de mange kvinder, vi hver uge kan læse om og lade os inspirere af i diverse blade og magasiner. Men de går også i den grad den danske jantelov imod. For uha: "Skomager, bliv ved din læst!" Men mellem os sagt: Er det ikke snart på tide at få lagt den jantelov i graven? Én gang for alle. Det stemmer jeg for!

I denne uge kan du møde et af de største nulevende kvindelige ikoner på dansk jord: Fantastiske Sanne Salomonsen har aldrig været bange for at bryde grænser - selv ikke på fødestuen! Og husk at suge til dig, når vi stjæler stilen fra nogle af de sidste 50 års største modeikoner. Kom nu - vi tør godt, lad os springe ud i det sammen. Livet er, hvad vi selv gør det til - så lad os gøre det til en fest!

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også