https://imgix.femina.dk/media/3a9b218892eb4d0dadc7ff66e3ccea0a.jpg
Selvudvikling

Søvn: Måden du sover på, fortæller hvem du er

29. december 2011
af Alive.dk
Kilde: Huffington Post, Foto : thinkstock
Find ud af hvem du er som person, ud fra måden du sover på

Sover du bedst på maven, i fosterstilling eller på ryggen? Der er sovestillinger, vi foretrækker fremfor andre, og det er der måske en god grund til.

Søvneksperten Chris Idzikowskia, der er professor ved Sleep Assessment and Advisory Service, har for få år siden defineret seks forskellige søvnstillinger, der hænger sammen med vores personlighedstræk.

Find ud af hvem du er herunder:

Fosterstillingen
Personer, der sover på denne måde, har typisk en hård facade, men de er meget bløde og følsomme indeni. De kan være generte, når de skal møde nye mennesker. Men de slapper af efter lidt tid. Der er flere kvinder end mænd, der sover på denne måde.

Søstjernen
Det drejer sig om personer, der sover med begge arme over hovedet og evt. holder dem rundt om hovedpuden. De er typisk gode at være venner med, fordi de lytter og tilbyder hjælp, når vennerne har brug for det. De er ikke glade for at få for meget opmærksomhed.


Faldskærmsudspringeren
Ligger på maven med armene oppe omkring hovedpuden og ansigtet til den ene eller anden side. Det er ofte selskabelige og direkte mennesker, der kan være nervøse og skrøbelige under overfladen. De kan ikke lide kritik eller at være i ekstreme situationer.

Soldaten
Det er personer, der ligger på ryggen med armene ned langs kroppen. Det er typisk personer, der er stille og reserverede. De er ikke vilde med at have uro omkring sig, og de har høje forventninger til sig selv og andre.

Tiggeren
Er personer, der sover på siden med armene udstrakt foran brystet. De er åbne mennesker, men de kan være mistænksomme og meget kyniske. De har svært ved at træffe beslutninger, men når de først har taget en beslutning, er det meget usandsynligt, at de ændrer den igen.

Den låste
Personer, der ligger på siden med begge arme ned langs kroppen, er sociale mennesker, der godt kan lide at være en del af en gruppe. De stoler på fremmede, men de kan være lidt naive.

> Læs også : Vil du være forsidepige på Magasinet Q? Så læs med her!

Læs også