https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/januar/asgerprim.jpg
Selvudvikling

Skal det være dig og Asger Aamund?

21. januar 2014
af Lonnie Kjer
Foto: PR
Eller er du mere til Felix Smidt? Til First Ladies-arrangementet kan du sådan set selv vælge, for de herrer dukker begge to op til en aften i ualmindelig godt selskab. Vind billetter til arrangementet, man næsten ikke orker at gå glip af.

Der bliver skruet op for både varmen og charmen, når to af Dk's dejligste mænd besøger logen First Ladies. De herrer - plus en ekstra hemmelig gæst - disker op med deres mening om parforhold og kvinder. Det foregår i København, og helt uden at være medlem af logen (endnu!), kan du såmænd vinde et par af de eftertragtede billetter her.

FIRST LADIES

... er for dig, der tørster efter oplevelser og ikke gider shoppe rundt i junglen af tilbud om foredrag, arrangementer og oplevelser. Dét klarer FIRST LADIES for dig!


"Vi synes, der manglede en loge, som både indeholder forkælelse for alle sanser og den eksklusive luksus. Et sted, hvor man får det hele serveret - uden at skulle lede!
Derfor har vi lavet FIRST LADIES,"
siger Krumme og Helle, der står bag logen..

Besøg FIRST LADIES på www.firstladies.dk eller på facebook HER

Hvad tænker vi kvinder om mænd - og hvad tænker de om os? Hvilken type mand går vi og drømmer om, og passer det overhovedet sammen med den mand, vi så ender med at få?

Hvad er vi i virkeligheden til - gentleman eller drengerøv?

Aftenens mandepanel vil forsøge at gøre dig os lidt klogere!

Du får de herrer råt for usødet, og du behøver såmænd ikke en gang hive kortet op af tasken. Du kan nemlig vinde billetterne til live-talkshowet her …

Arrangementet finder sted d. 3.februar kl 18.30-21.30 på STAY Copenhagen

Læs mere om arrangementet HER!

DELTAG I KONKURRENCEN!

KRUMME KAN LÆSE DINE HÆNDER ... se HER!

Læs også