https://imgix.femina.dk/media/article/charli.jpg
Selvudvikling

Sindssygt! Denne model blev droppet, fordi hun var for tyk

14. april 2016
af redaktionen
Vi har et seriøst problem i vores samfund

Skønhed kan ikke defineres ud fra størrelse. Og modeller kan godt være succesfulde, selvom de ikke er størrelse meget petit.

Læs også: 9 grunde til at kurvede kvinder er ligeglade med, hvad du synes om deres vægt

Det mener modellen Charli Howard, og det må også være læringen fra dette klip, hvor Charli Howard fortæller om sin oplevelse af at være model i Paris. En periode hun beskriver som den værste i sit liv. Hun målte sin krop med målebånd op til fem gange om dagen, tog til castings, hvor hun blev bedt om at tabe sig yderligere centimeter, hvorefter hun måbende stod og tænkte: "Hvorfor?". Og ikke mindst: "Hvordan?". Hun trænede, spiste næsten ingenting og måtte gå i seng klokken 19, fordi hun ikke havde mere energi til resten af dagen.

Alt dette gjorde hun for kun at blive droppet af sit bureau, som ikke mente, hun levede op til det ekstremt tynde ideal, branchen er kendt for.

Læs også: Se modellens geniale svar på at blive kaldt "en fed ko"

Hør hendes hjerteskærende historie i dette klip, hvor hun også kommer ind på lavt selvværd og usikkerheder omkring sin krop.

Videoen er skudt som en del af kampagnen fra StyleLikeU, som er en bevægelse, der sætter fokus på, at alle bør acceptere sig selv, som man er.

Læs også: Video: 6 "almindelige" kvinder genskaber ikoniske bikiniforsider

Et andet klip i kampagnen er denne skønne video af model Clementine Desseaux, som fortæller om sit (kærlige) forhold til sin krop. Og hun er da også bare gudesmuk. Se selv her:

Bliv abonnent på Q i tre måneder for kun 99 kroner - klik her!

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_-_2016_-_oplaeg2.jpg

Læs også