https://imgix.femina.dk/media/3850020cd3d2406c8a3b0a321cf6420e.jpg
Selvudvikling

Simi Jan: Det kunne jeg ikke drømme om at have i min garderobe

31. juli 2009
af Britta Bjerre
Foto: Marianne Leth
På tv rapporterer hun hjem fra verdens brændpunkter, altid diskret klædt. Men som privatperson og kvinde holder Simi Jan meget af farver og smykker. Find ud af, hvilken slags tøj Simi Jan altid har i sin garderobe.

På tv rapporterer hun hjem fra verdens brændpunkter, altid diskret klædt. Men som privatperson og kvinde holder Simi Jan meget af farver og smykker. Find bl.a ud af, hvilken slags tøj Simi Jan altid har i sin garderobe.

En side hun ikke viser på tv-skærmen, for når Simi Jan som TV 2s Asien-korrespondent står og rapporterer til os fra enten Pakistan, Afghanistan eller andre lande i regionen, er hun altid diskret klædt.

Men privat er hun helt anderledes glad for farver og smykker. Det fortæller hun til soendag.dk

De sorte, ovale øreringe, hun bærer her, men som falder i med hendes mørke hår på billedet, har hun købt i Islamabad i Pakistan, hvor hun bor i en villalejlighed med manden Allan.

Går ikke op i mærker

- Jeg elsker øreringe, store halskæder, armbånd. Den slags kan man få masser af til ingen penge i Pakistan. Jeg går ikke op i mærker. Hvis jeg kan lide noget, er det dét, jeg vil have. Jeg finder næsten altid spændende smykker i de lande, jeg rejser rundt i, og gerne noget med ægte sten.

De store smykker bærer hun dog aldrig på tv.

- Og det er helt bevidst, forklarer hun. - Hvis jeg står med en iøjnefaldende halskæde på, bliver det nemt den, der får hele opmærksomheden og ikke det, jeg siger.

5 spørgsmål til kvinden Simi Jan - om kvinden Simi Jan:1. Hvad har du altid med i din håndtaske?

- Håndcreme, læbepomade, to mobiltelefoner, kuglepenne og notesblok. Har en vane med at smøre mine hænder ind i creme i tide og utide - og resten er en selvfølge, for så er jeg altid klar til at rykke ud eller tage noter.

2. Hvilken modedille er du aldrig hoppet på?

- Jeg går ikke op i mode som sådan. Jeg køber det, jeg synes er pænt.

3. Hvilken slags tøj findes altid i din garderobe?

- Kjoler og nederdele. Jeg elsker at gå i kjoler. Men det er ikke praktisk i forhold til mit arbejde. Så til hverdag går jeg mest i jeans - og især i Afghanistan med en lang tunika over og et tørklæde på hovedet. Efter flytningen til Pakistan har jeg nu fået et stort udvalg af tørklæder i alle farver og afskygninger plus pakistansk tøj, dvs. løse bukser og lang tunika.

4. Hvad er det dyreste stykke tøj, du nogensinde har ofret penge på?

- Mine brudekjole (som altså ikke kostede en bondegård!).

5. Hvordan forkæler du dig selv?

- Med ferierejser. Massage. Ansigtsbehandling. Manicure/pedicure.

Læs også