https://imgix.femina.dk/media/7de8802950b140c9b79e82b59c6e9bf0.jpg
Selvudvikling

Shh, det er hemmeligt!

24. november 2009
af Sanne Hukiær Christensen
… men det bliver det jo absolut ikke mindre interessant af, vel?

Her på redaktionen lader vi os ligesom de fleste andre forføre af hemmeligheder - vi indrømmer det blankt, og vi bringer endda et helt tema om det i starten af 2010!

Vi vil i den forbindelse rigtig gerne indvies i din vildeste hemmelighed!

Har du tendenser til ludomani? Hader du dine bonusbørn? Har du været utro med din bedste venindes mand? Har du en alvorlig spiseforstyrrelse? Eller holder du et andet lyssky kort tæt ind til kroppen?

Herunder kan din dybeste hemmelighed få luft under vingerne (anonymt naturligvis!) og måske bidrage til, at andre med lignende hemmeligheder ikke vil føle sig helt så alene i verden.

De hemmelighedsfulde kvinder (og mænd), som øser ud af deres mest fortrolige hemmeligheder, deltager automatisk i lodtrækningen om et fint gavesæt med bestående af 1 par sorte Black Lily strømpebukser + 1 par sorte Black Lily leggings + et "Clean Cotton" duftlys fra Gun-Britt, ligesom hemmelighederne måske kommer i bladet i starten af det nye år.

Fredag den 11. december afsløres den bedste hemmelighed her på femina.dk. Hvis den tilhører dig, skal du blot forsyne os med dine adresseoplysninger inden fredag den 18. december, så vi kan sende dig din præmie.

Vi glæder os til at høre, hvad du gemmer på.

Rigtig god fortællelyst!

Læs også