Iskra Lawrence lavede en happening i metroen
Selvudvikling

Se modellen smide tøjet i videoen (hun har et vigtigt budskab)

13. januar 2017
af Christina Forsberg
Vi er vilde med den britiske model Iskra Lawrence - og vores begejstring er ikke blevet mindre, efter hun smed tøjet i New Yorks metro. Se videoen - og ikke mindst: Lyt til hendes vigtige besked.

Den britiske 27-årige model, Iskra Lawrence, har længe været ude med budskabet, at vi skal hylde folks forskellighed og alle størrelser og former. Den skønne model er selv grundlægger af skønheds- og modewebsiden Runway Riot, der netop henvender sig til kvinder i alle størrelser.

Selv har Iskra Lawrence oplevet at blive kaldt for stor til at være "straight-size"-model og for lille til at være egentlig plus size-model, og for Iskra selv har det heller ikke den store betydning, i hvilken kategori hun ligger.

Læs også: Se modellens geniale svar på at blive kaldt "en fed ko"

Iskra Lawrence er kendt for ikke at tillade nogen som helst retouchering af sine Instagrambilleder og desuden for aktivt at gå efter såkaldte bodyshamers. For nylig lavede hun så en lille happening i New Yorks metro, hvor hun smed tøjet og imens spredte sit vigtige budskab: Sæt pris på din krop, tal til den, fejr den - og hyld forskelligheden og skønheden i alle mennesker - uanset størrelse.

Se den skønne video her:

Læs også