Maria Montell Soy Maria
Selvudvikling

Se Maria Montells nye musikvideo

af redaktionen. 26. april 2018
Sangerinden Maria Montell har for nyligt været i Cuba og filme musikvideoen til titelsangen til sit nye album "Soy Maria", og SØNDAG har fået lov til at være de første, der viser den nye video.

Den 23. marts udgav Maria Montell sit nye album "Soy Maria", og nu er hun for nylig vendt hjem fra Cuba, hvor hun har indspillet musikvideoen til titelsangen af samme navn. 

-Soy Maria er en mambo, og mamboen kommer fra Cuba, så jeg sagde til Tomas (Marias mand, red.): "Vi skal sgu til Cuba. Cuba er et sted med en vild historie, som jeg længe har drømt om at besøge. Vi har aldrig været der før, men vi havde tre overnatninger på det legendariske Hotel Nacional de Cuba," fortæller Maria, der i videoen bl.a. kører rundt i Havana i en pragtfuld rød amerikanerbil.

SØNDAG har som de første fået lov til at vise videoen, og vi kan ikke andet end at komme i sommerstemning af de skønne rytmer, farverige billeder og Marias blide stemme, der strømmer ud i Havannas gader.

-Havana emmer af kultur og historie, og de spiller musik alle steder - på barer restauranter osv. Og når man lytter til musikken, det føles næsten, som om de spiller deres hjerter ud. De er så dygtige. Alle musikere burde tage en tur til Cuba.

Maria når i videoen også omkring en cubansk frisørsalon.

-De syntes, det var vildt sjovt at være med. Det samme gjorde det lokale band, som vi bookede vi derude. Vi oplevede stor gæstfrihed og venlighed. Cuba er i den grad et besøg værd. Jeg vil i hvert fald gerne tilbage og have vores børn med - måske på sådan en dannelsesrejse, hvor vi kommer rundt i landet. Vi mødte en dansk kvinde i Havana, som sammen med sine børn havde tomlet igennem Cuba.

LÆS OGSÅ: Maria Montell: Man skal vælge hinanden igen og igen

Se videoen her, og hør mere fra Maria på Spotify