Ashley Graham
Selvudvikling

Se den rørende video: Ashley Graham bryder ud i gråd under lingeri-fotoshoot

17. juli 2017
af Charlotte Kobberøe Fink
foto: Glamour video, youtube
Den internationale plus size model og kropspositivist Ashley Graham skal instruere fire kvinder, der kæmper med kropskomplekser, under deres første fotoshoot i undertøj. Og dét bliver en rørende affære.

Da plus size model Ashley Graham skulle instruere fire ’almindelige’ kvinder under et fotoshoot, der skulle fremme kropspositivitet, blev der skudt en rørende video.

Det var nemlig første gang, at de fire kvinder skulle fotograferes i undertøj, og dét var bestemt ikke noget, de var trygge ved. Kvinderne kæmper nemlig hver især med kropskomplekser, hvor en blandt andet lider af en hudsygdom, som har givet hende ar på kroppen. En anden har aldrig følt, at en plus size-type som hende kunne kategoriseres som smuk, og en tredje har i mange år kæmpet mod anoreksi.

Fotoshootet blev lavet i samarbejde med det amerikanske magasin Glamour, hvor Ashley Graham, som også er en stor stemme inden for kropspositivitet, skulle instruere kvinderne – og hjælpe dem til at omfavne deres egne kroppe.

Ashley Graham rørt til tårer

I videoen giver Graham gode råd, danser, hepper og opmuntrer og får i dén grad kvinderne til at slappe af. Og da de bagefter sammen skal evaluere billederne, er det tydeligt, at kvinderne ser på sig selv med andre – og meget mildere - øjne end tidligere.

LÆS OGSÅ: Ashley Graham: Derfor vil jeg ikke tabe mig

Og dét er noget, der rører Ashley Graham, som bogstaveligt bryder ud i gråd.

- Folk tror, at kropsidealer og kropsrevolutionen er en trend og en modedille. Men det er det IKKE, siger hun med tårerne løbende ned ad kinderne og fortsætter:

-Hvis vi fortsætter med at have de her samtaler, hvis vi fortsætter med at tale om de ting, som samfundet har udpeget som ”grimme” eller de ting, som vi ikke ser i medierne, så vil det ændre tingene! Det er på den måde, vi laver et statement, det er på den måde, vi fejer de idealer, der findes lige nu, væk, og laver skaber et nyt 'normal'.

Se den fine og rørende video herunder:

Kilde: glamour.com

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også