Celeste Barber efterligner de kendtes umulige  positurer
Selvudvikling

Se de sjove billeder og videoer: Celeste Barber med flere fantastiske efterligninger

15. februar 2018
af Christina Forsberg
foto: YouTube og Instagram
Indimellem trænger vi altså til at motionere smilemusklerne lidt, og så kommer den australske komiker Celeste Barber ind i billedet. Kig selv med her.

Jo, indrømmet, vi har et crush på hende – den australske forfatter, komiker og skuespiller Celeste Barber, der har gjort lidt af en karriere ud af at efterligne skuespillernes og modellernes nogle gange vanvittige positurer på en måde, så man tænker: ”Åh, ja… det er nok snarere SÅDAN, jeg selv ville se ud, hvis jeg fik lyst til at stå i spagat på mit køkkengulv eller hoppe op af en dyb swimmingpool i en todelt bikini, der vejer tre gram.”

Vi har tidligere vist flere sjove Celeste Barber-efterligninger - og glæder os, hver gang hun har nye at more os med.

Hvad der startede som en joke mellem Celeste og hendes søster, er endt med at være en social-media-succes af rang med over 3, 1 mio. følgere på Instagram. Hun tænkte det egentligt hverken som et kropspositivt projekt eller som et ”fuck jer” til de nærmest uvirkelige stjerner og modeller. Selv lyder det fra Celeste:

- Det handlede bare om, at når der stod: ”sådan kommer modeller op af en pool, så siger jeg: Nej: SÅDAN kommer du op af en pool!

Vi er forstår, hvad du mener, Celeste! Se billederne og videoerne her:

Kilde: The Guardian

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også