Selvudvikling

Saving Hope – Ny topserie til alle os, der elsker Grey’s Anatomy og Ghost Whisperer.

af Redaktionen - PR 29. august 2013
Den Canadiske successerie ’Saving Hope’ er på ingen tid blevet et af TV verdens store smash-hits, og nu får danske seere mulighed for at følge den medrivende og rørende serie, der af mange er blevet beskrevet som en god blanding af Grey’s Anatomi og Ghost Whisperer.

Når kærligheden trodser døden

Saving Hope er fortællingen om et ungt og succesfuldt lægepar, Dr. Alex Reid (Erica Durance) og hendes forlovede Dr. Charles Harris (Michael Shanks), der blandt venner og kollegaer bliver kaldt for Charlie.

Deres tilværelse - og livsopfattelse - ændres markant efter en alvorlig bilulykke, der efterlader Charlies krop i koma, og hans sjæl i et længselsfuldt univers mellem livet og døden. Den sønderknuste Alex kæmper for at få hendes elskede Charlie tilbage til livet, mens hun sideløbende skal hjælpe patienter og kollegaer på hospitalet. Charlies sjæl, der i sin limbo-tilstand er i stand til at bevæge sig frit over hele hospitalet, hjælper ofte Alex og deres fælles kollegaer med at helbrede patienter, der er fanget i samme univers som Charlie, tilbage til livet, og et af seriens helt store styrkepunkter er blandingen mellem drama, kærlighed, gys og overnaturlige elementer. Det er da også derfor, at mange anmeldere har sammenlignet Saving Hope med serier som Ghost Whisperer og Grey's Anatomi.

Se flere billeder fra serien nederst i artiklen

Stor eksportsucces

Saving Hope havde premiere i hjemlandet Canada i sommeren 2012, og fra starten af elskede publikum serien, der har indskrevet sig i historien som et af canadisk TVs største eksportsucceser, og som på ingen tid har fået en stor og loyal fanskare. Først tog serien Canada og USA med storm, og nu er det altså Danmarks tur. Fra d. 3. september 2013 kl. 21.00 kan du opleve første afsnit af Saving Hope, der herefter vil blive vist hver tirsdag eksklusivt for de danske seere på TNT.

Vind unik rejse til New York for 2 personer med Saving Hope og TNT

For at fejre lanceringen af Saving Hope på TNT, har du og en rejseledsager nu mulighed for at komme på en enestående rejse til fantastiske New York. I får flybilletter betalt og derudover får I intet mindre end DKK 10.000med i lommepenge!

Sådan deltager du

Hver dag i uge 35 til og med 38 vil der hver uge her og på TNT, blive vist en spændende trailer fra Saving Hope. Se traileren og svar så på, hvordan hovedpersonen kommer til skade. Svaret indsendes via sms til 1266. Klik dig ind her, hvor du kan blive klogere på hvordan det bliver dig og din ven/veninde der skal af sted til New York.