https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/oktober/cm-prim.jpg
Selvudvikling

Sammen knækker vi canceren!

16. oktober 2013
af Malene Fich Weischer
foto: PR
Kræft er den hyppigste dødsårsag blandt danskere under 65 år. Hver dag får 90 danskere konstateret kræft. Desværre overlever kun halvdelen af dem. Det skal vi gøre noget ved – sammen! Se her, hvordan DU kan være med!

Alt for mange mennesker rammes af kræft. Enten direkte eller indirekte, når et kært familiemedlem eller en nær ven rammes af den rædsomme sygdom. For kræft er hverken et modefænomen eller en let lille ting at komme over. Kræft er ganske modbydeligt, og derfor skal vi stå sammen om at komme sygdommen til livs.

Derfor er Allers gået i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og TV2 om at styrke og være med til at samle flere penge ind til den store KNÆKCANCER indsamling, der slutter med det store indsamlingsshow lørdag den 26. oktober på TV2.

I de kommende 2 uger vil alle Allers mange ugeblade sætte ekstra fokus på sygdommen kræft og TV2 vil i uge 43 have flere kræft-relaterede udsendelser hver dag ugen igennem. Alt sammen med det formål,at der i år kan samles flere penge ind i den store KNÆK CANCER indsamling, hvor pengene går til forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Du kan gøre en forskel!

Den koster kun 20 kr.

Hverken ugebladene eller de forhandlere, der har sagt ja til at sælge blomsten, har nogen avance på salget, så hele overskuddet på salget af KNÆKCANCER blomsten går til KNÆKCANCER indsamlingen på TV2.

Sæt en badge på dit facebook billede

Støtter du KNÆK CANCER kampagnen? Så sæt en badge på dit facebook-billede.

Klik her og se mere!

Er du ikke interesseret i blomsten, eller vil du gerne donere flere penge, kan du gøre det via vores store SMS-indsamling:

Læs også