https://imgix.femina.dk/media/3b1e3c59b0044739a5d550070b4782ff.jpg
Selvudvikling

Sådan får du succes i livet

12. januar 2012
af Motivator Kasper Grandt - OptimalUdvikling.dk
foto: ThinkStock / Privat
Skal 2012 blive året hvor dine drømme bliver til virkelighed? Motivator Kasper Grandt giver dig koden til at få succes.

Vi ved det godt allesammen: En halvhjertet indsats fører til halvhjertede resultater. Ikke desto mindre skal vi kigge indad når de slunkne eksamensresultater melder sig, kondiskoene bare ikke er så slidte som de burde være eller det nye job lader vente på sig.

"Jeg gjorde, hvad jeg kunne" eller "jeg gjorde alt, hvad man kunne forvente af mig" er blot nogle af de ting vi trøster os med, men disse udsagn er ikke særlig produktive, siger Kasper Grandt

"Hvis man i stedet sagde til sig selv: Jeg vil gøre ALT, hvad der er menneskeligt muligt af mig for at nå mit mål, så er jeg overbevist om, at vi alle kunne rykke os utroligt meget" udtaler han. "Når du sætter dig et mål, så spørg dig selv: Hvor meget vil jeg det her? Er jeg parat til at gå hele vejen for at nå det?"

Billedet viser en ussel hytte, som ligger placeret på det mest gudsforladte sted, man kan forestille sig.

Over billedet står der: "Jeg er parat til at gøre, hvad der end kræves, for at få mine drømme til at gå i opfyldelse."

FAKTA

Kasper Grandt foredragsholder, personlig træner og motivator arbejder med både skoler og virksomheder om at realisere hver enkelt medarbejders yderste potentiale.

Se mere på optimaludvikling.dk

Det første spørgsmål man uværgeligt stiller sig selv er: Hvordan kan det være noget menneskes drøm at bo på dette menneskefjendske sted?

Svaret finder man ved at se på den endnu større klippe, som tårner sig op i baggrunden. Herpå bor nemlig en meget sjælden og fredet fugleart. Problemet med denne fugleart er imidlertid, at de æg som fuglene lægger, bliver anset for at være en sjælden og yderst kostbar delikatesse i Kina. Disse æg tiltrækker tyve, som flere gange om året besøger stedet, stjæler æggene, smadrer rederne og jager fuglene væk.

Men tyvene har fået en uventet fjende; Nemlig manden på klippen, som har viet sit liv til at få sin drøm til at gå i opfyldelse; at beskytte fuglene. Derfor sidder han året rundt ude på klippen, bevæbnet til tænderne, parat til at skræmme tyvene på flugt!

Kasper Grandt

Denne historie rummer en kæmpe læring, siger Kasper Grandt. Den rummer simpelthen en af nøglerne til at få succes livet. Fordi her er en mand, som er parat til at gøre hvad som helst, for at nå sine mål i livet! Han gør ikke bare, hvad han kan - han gør ALT, hvad der er muligt for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Kaspers råd til læserne er derfor: Print billedet ud, og hæng det et sted, hvor I ser det hver dag. Derefter skal I starte hver morgen med at spørge jer selv: Når en mand er parat til at bo på verdens mest øde, gudsforladte og triste sted for at beskytte nogle fugle(!), kan jeg så gøre mere, end jeg gør nu og her, for at nå mine mål?

Læs flere af Kaspers guldkorn på OptimalUdvikling.dk

Læs også