Selvudvikling

Sådan får du mere energi!

af Lonnie Kjer 18. februar 2014
Foto: All Over og privat
Udbrændt? Træt? Stresset? Dét er der råd for, og dem har Carl-Mar Møller. Det er nemlig muligt for os alle sammen at lære at få mere energi på batterierne, siger han. Opskriften? Den får du i bogen ’Energiens Hemmeligheder’ – og du kan vinde et eksemplar her.

Enhver, der har mødt - eller bare talt kort i telefon med - Carl-Mar Møller, ved det godt: Han er en frisk mand. Hans energiniveau er bare ikke som alle mulige andres. Det ved han da også godt selv, og derfor har han skrevet bogen 'Energiens Hemmeligheder'. "Jeg er over 50 år, men har meget mere energi, end da jeg var 30. Grunden til dét har jeg beskrevet i bogen," fortæller Carl-Mar Møller til Oestrogen.dk.

OM CARL-MAR MØLLER

Carl-Mar Møller er uddannet pædagog, samt par- og psykoterapeut. Han er desuden leder af Sexolog og Parterapeut skolen. Carl-Mar er desuden forfatter til en lang række bøger, og hver uge skriver han klumme hér på Oestrogen.dk Se mere om Carl-Mar på hans hjemmeside, www.carl-Mar.dk

Venner eller vampyrer? For hvad eller hvem er det, der dræner dig for energi, og hvad eller hvem gør det modsatte? Hvem er dine energiske venner, og hvem er de blodsugende vampyrer, der æder dit overskud op? Er det jobbet, kæresten, forældrene, børnene - eller måske bare dig selv? Uanset hvad, kan der i hvert fald rettes på underskuddet, lover forfatteren selv. UDBRÆNDT? TEST DIG SELV HER! Energisk - uden medicin! Og dét er tilsyneladende nødvendigt. For flere og flere af os bukker under for en stresset hverdag, og en del af os aner ikke, hvordan vi kommer ud af den onde spiral igen uden medicin og anden behandling. Dét gør Carl-Mar, og som sædvanlig lover han ikke mere, end han kan holde og jonglerer hverken med hovsa-løsninger eller højtsvævende garantibeviser og understreger netop på bagsiden af bogen, at alle tal, betragtninger, kategoriske udtalelser og eventuelle generaliseringer kommer fra ét eneste sted. Ham selv. Find energien! Og han gør, hvad kan for at proppe liv og energi i os med sine overbevisninger om måden at finde - og holde fast i - den vigtige energi og lade os begejstre og 'oplade' af de ting og de folk, vi elsker … og lade energislugerne ligge. Uanset om det er kærestens afvisninger eller fjernsyners ligegyldigheder, der dræber energien. Vil du vide mere om Energiens Hemmeligheder. Så deltag i konkurrencen HER!