https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/maj/digprim.jpg
Selvudvikling

René Dif tager munden fuld

22. maj 2014
af Redaktionen, Foro. All Over
Paul Newman har gjort det. Lanceret sin helt egen salsa. David Lynch har gjort det, da han lancerede sin egen kaffe. Bokseren George Foreman gjorde det. Nu gør René Dif det ... lancerer han sin helt egen chip og dip. Navnet? René Chip og René Dip, selvfølgelig.

René Dif er kendt som en fjerdedel af Danmarks største musikalske eksportvare, Aqua. Men han er også en driftig herre, der sjældent kun har én bold i luften. Hvad mange måske ikke ved er, at der gemmer sig en kreativ og idérig iværksætter i den 46-årige popstjerne, og at han har talent for andet end at lave musik.

Og mens René Dif i disse dage arbejder på fuldt tryk for at lancere sin nye pigegruppe, World of Girls, er der blevet tid til også at kaste sin kærlighed på et andet hjertebarn, nemlig mad.

Det har Dif (også) bedrevet

René Dif har været medejer af Vinbar, medejer af Restaurant Oil, udvikler af chokoladebaren Difbar (sælges på nettet og i Hollywood - www.difbar.com).

Har desuden udgivet selvbiografien "Popdreng", taget en coachuddannelse og er udnævnt ambassadør for Mandela Fonden og er æresmedlem i FMKB.

René Dip's drøm
Hvor andre drenge ofte drømmer om at blive brandmand eller racerkører, har historien været lidt en anden for den unge Dif.

"Siden jeg var barn, har jeg været meget glad for stærk mad, og i dag lever jeg nærmest af chili. Derfor var jeg som dreng meget fascineret af at en som Poul Newman havde sin egen pastasauce og jeg tænkte; jeg vil også have mit eget produkt, når jeg bliver voksen", fortæller René Dif om motivationen bag sit sprøde initiativ.

René Chips' rene produkter
Og nu går barnedrømmen altså i opfyldelse for Dif, der endelig har fået lov til at lave et produkt, han selv godt kan lide. Dif lægger ikke blot navn til de nye produkter, men har også været dybt involveret i projektet på flere planer. Han har selv sammensat smagen af sin salsadip, der er medium stærk, og de sprøde tortillachips.

Desuden har han været på fabrikken i Mexico (se billede) for at overvære produktionen af René Chip og René Dip. Det har desuden været magtpåliggende for Dif, at produkterne er lavet helt uden brug af tilsætningsstoffer og E-numre.

Man kommer uvægerligt til at tænke på sol og sommer, når man hører om Tortilla-chips og salasadip, derfor kan en tilhørende sang downloades direkte fra koden på produkternes indpakning.

René Chip og René Dip vil være på hylderne i alle SuperBest butikker landet over fra den 25. maj.

Husk nu solcremen! Køb den bedste af slagsen i SHOPPEN!

Læs også