https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/camilla-kjems-12-kopi-2.jpg
Selvudvikling

Projekt bedre livsstil

14. maj 2009
af Camilla Kjems
"FEMINAs redaktør Camilla Kjems blev for første gang i sit liv sundhedstestet.. Læs om, hvordan det gik hende her!"

Køn: Kvinde. Højde: 164 cm. Vægt: 59 kilo. BMI: 22,9. Kondital: 46.
Status for Camilla Kjems: Normalvægtig og i fin form i forhold til alder (men helt privat desperat over begyndende dobbelthage og konedelle på hofterne!).

Som du kan forstå af ovenstående, er jeg - for første gang i mit liv! - blevet sundhedstestet. Og det gik overraskende fint - mit slikforbrug, hang til god vin og sjældne motionsvaner taget i betragtning.

Testen blev foretaget i min egenskab af ambassadør for Sundhedsryk.dk, som kører en landsdækkende kampagne netop nu. Og selv om jeg var en glad type, da jeg gik derfra, følte jeg alligevel, at jeg holdt min krop for nar. For mens den åbenbart kæmper bravt for at bevise, at den stadig er ung, slank og fit, må jeg indrømme, at jeg ikke gør nok for at bakke den op ... og jeg frygter, det snart giver bagslag!

For lets face it: Sundhed handler ikke om tørre tal. Selv om sundhedstesten bon'ede ud til min fordel, ved jeg jo godt, at min vægt er steget med 3 kilo over de seneste år - og at jeg spiser alt for meget slam og dyrker alt for lidt motion. Indtil nu har min krop kunnet klare det - men kan jeg stole på, at det varer ved? Svaret er: Nej - og mit forsæt for sommeren står derfor på "Projekt bedre livsstil!". Ønsk mig held og lykke (I need it - har verdens slappeste viljestyrke, når det kommer til motion.)

Kærlige hilsener
Camilla

Læs også