https://imgix.femina.dk/media/article/1434_plus-size-citater-art.jpg
Selvudvikling

Plus size: 5 stærke citater fra topmodellerne

16. juli 2014
af webredaktionen
Foto: All Over
Disse citater fra nogle af verdens smukkeste plus size-modeller er et friskt pust i en ellers slank modelverden

Langt de fleste modeller i modelbranchen kan ikke ligefrem prale af at have noget til hverken gården eller gaden, men heldigvis findes der også en stribe smukke plus size-modeller med kurver, former og masser af succes. Vi har fundet 9 stærke citater fra nogle af dem – til inspiration!

https://imgix.femina.dk/1430-plus-size-citater-whitney-port.jpg

”Jeg er her for at forandre tingene, så små piger har nogen at se op til. Jeg er her for at deltage i kampen mod spiseforstyrrelser – noget som millioner af mennesker verden over kæmper imod. Jeg står frem og siger, at det ikke er okay. Helt ærligt, så kan jeg ikke svigte. Jeg vil ikke svigte.”

- Whitney Thompson

https://imgix.femina.dk/1430-plus-size-citater-denise-bidot.jpg

”Jeg kan kun sige, at den eneste person, der kan forhindre dig i at nå dine mål, er dig selv. Hvis du tror på dig selv, vil andre også tro på dig. Vær stolt af, hvem du er, og lad være med at ændre dig for andre.”

https://imgix.femina.dk/1430-plus-size-citater-robyn-lawley.jpg

”Da der er en formodning om, at modeller sulter sig selv for at forblive tynde, finder jeg det altid både sjovt og chokerende, når folk spørger mig, om jeg ”overspiser” for at blive ved med at være en større størrelse. Selvom jeg er et mad-øre og elsker at lave mad, spiser jeg altså bare, når jeg er sulten og stopper lige inden jeg er mæt.”

- Robyn Lawley

https://imgix.femina.dk/1430-plus-size-citater-crystal-renn.jpg

”Nogen fortalte mig engang, mens jeg var ved at blive sminket, at stylisten på shootet havde trampet op og ned af gangen, mens hun spruttede ind i sin mobiltelefon: ”Jeg fatter ikke, jeg skal style en FED PIGE!”

Tro på det, kælling.”

- Crystal Renn

https://imgix.femina.dk/1430-plus-size-citater-hayley-hasselhoff.jpg

”Da jeg voksede op, var jeg aldrig tilfreds med mine kurver, men da jeg fik muligheden for at blive plus size-model, blev jeg i stand til at sætte pris på min kurvede krop og elske mig selv, ikke kun udefra, men også indefra.”

Hayley Hasselhoff

LÆS OGSÅ: 7 do's and dont's til plus size-størrelser

Læs også