https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/november/pers-udvikling-prim.jpg
Selvudvikling

Personlig udvikling – hvorfor?

7. november 2013
af Motivationskonsulent Charlotte Sommer
foto: Privat og All Over
Hvorfor egentlig bruge kræfter på personlig udvikling? Hvorfor ikke bare tage livet, som det kommer? Fordi en bevidsthed om dig selv og dine reaktioner kan udvikle dig som menneske, mener motivationscoach Charlotte Sommer …

Dette er første artikel i serien om personlig udvikling.

I denne artikel vil jeg fortælle dig lidt om, hvad jeg mener personlig udvikling er, og hvorfor det er vigtigt at arbejde med.

OM CHARLOTTE SOMMER

Charlotte Lotus Sommer er Oestrogens motivationskonsulent.

Hun er indehaver af virksomhederne charlottesommer.dk og businessbooster.dk.

Hun mener, at du fortjener at udleve dine drømme og leve livet for fuld udblæsning.

charlottesommer.dk fokuserer Charlotte på Positiv Energi, Power og Personlig Udvikling og her kan du få et positivt spark bagi.

businessbooster.dk kan du som selvstændig få hjælp til at booste din virksomhed, så du får flere kunder og højere omsætning.

Så hvad er personlig udvikling, og hvorfor er det vigtigt for dig at beskæftige dig med?
Jo, hvor skal jeg starte? I virkeligheden mener jeg, at alt er personlig udvikling. Hver gang du støder på noget, der irriterer dig eller et menneske, der pisser dig af, så er det en mulighed for personlig udvikling.

Og hvad mener jeg så med det?

Lad mig forklare yderligere. Måske har du hørt om skyggearbejde. Kort fortalt går det ud på, at det, du ser i andre, på en eller anden måde spejler noget i dig selv.

Dvs. at når du bliver irriteret over et andet menneske, så handler det ikke umiddelbart så meget om det andet menneske, men mere om hvad det vækker i dig.

Og hvad kan du så bruge det til?

Når du er blevet bevidst omkring dette, vil du opdage, at der er gratis coaching og personlig udvikling over det hele. Livet vil nemlig byde på oplevelser og mennesker, der kommer på tværs af din dagsorden og måske gør dig sur eller tvær.

Når du tager ansvaret ind til dig selv i stedet for at pege fingre, så vil du få meget mere energi og handlekraft, fordi du ikke skal vente på, at andre forandrer sig, men at du derimod selv kan vælge, hvordan du vil reagere på omgivelserne.

Der er en mening med alt
Hvis du indtager det udgangspunkt, at der er en mening med alt, så vil livet generelt blive meget lettere for dig, og personlig udvikling vil ske nærmest af sig selv.

Du vil nemlig opleve, at du i enhver situation vil kunne se noget lærerigt eller noget brugbart, hvis du oprigtigt tror på, at der er en mening med alt. Du vil nemlig aktivere din hjerne til automatisk at lede efter meningen i situationerne. Selv de sværeste af slagsen.

Fedt, ik'?

I næste artikel: "5 tips til mere personlig udvikling" vil jeg give dig flere tips til, hvordan du får mere personlig udvikling i din hverdag.

Weeee. Jeg kan næsten ikke vente!

So long!

Charlotte Lotus Sommer

Ps. Hvis du trænger til at blive underholdt og høre en god historie, så kig forbi til mit foredrag "Fra sofa til selvstændig".


KEND DIG SELV - en introduktion til skyggearbejde

• Kunne du tænke dig bedre at forstå hvorfor du er, som du er - og gør som du gør?
• Længes du efter at vise flere eller andre sider af dig selv?
• Er du træt af at føle dig låst fast i en bestemt rolle?
• Vil du se, mærke, opleve og opdage hvordan du med skyggearbejde kan 'genopfinde' dig selv og træde ud i en ny - og stærkt forløsende - udgave af dig selv?

Normalpris: 1.495 kr

DIN PRIS: 1.196 kr

Se mere her

Tilbuddet varer til og med fredag den 8. november 2013. Brug rabatkoden PMELSTED


Boost dit selvværd og tro på dig selv!


Læs mere her

Læs også