https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-2-kopi-2_2.jpg
Selvudvikling

Oops, I did it again ...

30. december 2010
af Camilla Kjems
Findes der overhovedet mennesker, der har præsteret at holde et nytårsforsæt i mere end 2 måneder? Jeg kender dem ikke ...

"Chokoladen lå og råbte på mig." "Snevejret ødelagde min løberutine totalt!" "Jamen, jeg har simpelthen ikke haft tid til at skulle sætte mig ind i at købe sundere ind!" Undskyldningerne er mange, når kalenderen viser marts, og der skal gøres status på alle de fine nytårsforsætter. For hvor blev de af? Ja, findes der overhovedet mennesker, der har præsteret at holde et nytårsforsæt i mere end 2 måneder? Jeg kender dem ikke ... Men derfor er der selvfølgelig ingen grund til at kaste håndklædet i ringen. Uden mål og gode intentioner kommer vi aldrig videre - måske vi blot må indse, at vi ikke kan trylle vores liv om på få uger, men at et nytårforsæt blot er startskuddet til en lang, ja, måske livslang proces.

Derfor lyder mit nytårsforsæt nummer 1 for 2011:
- Acceptér dine svagheder! Gå efter dine drømme, men tilgiv dig selv små tilbagefald. At ændre en vane tager tid ... uger ... år!
Herudover er mine forsæt i år såre banale, men af en art, som jeg oplever, at mange kvinder slås med:
1. Spise sundere (tabe mig + stramme op, tak!)
2. Øve mig i at være mere til stede i nuet og nyde det! Uden at lade rastløsheden få overtaget.
3. Være 100 % åbensindet og fordomsfri.

Uanset, hvad dine forsæt er, kan jeg forsikre dig om, at du kan få masser af tips, tricks og kvalificerede råd her i dit ugentlige FEMINA. Vi starter i dette nummer med et helt tema om fordomme samt en guide til at sætte REALISTISKE mål! I næste uge blænder vi op for vores nye madkortkoncept "Sund & slank - så det holder!", og herfra ... ja, der venter så yderligere 51 numre fyldt med inspiration, tips og dybdegående temaer og artikler, der kan være med til at ændre DIT liv.
Held og lykke!
Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også