https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/camilla-kjems10-kopi-2.jpg
Selvudvikling

Nyt look til en ny start!

6. august 2009
af Camilla Kjems
Efter 3 uger i det fantastiske danske sommerland føler jeg mig totalt genopladet og sprængfyldt med energi – lige indtil jeg kigger mig i spejlet

Der står august på kalenderen. Efter 3 uger i det fantastiske danske sommerland (for mit vedkommende gudesmukke Mols Bjerge og ikke mindre smukke Bornholm) føler jeg mig totalt genopladet og sprængfyldt med energi - lige indtil jeg kigger mig i spejlet ... For efter en hel sommer i mine udjokkede yndlingssandaler og forvaskede tunika ligner jeg ærlig talt noget, der er løgn. Håret er saltvandsstift og lidt for solbleget, huden tør og ujævn efter flere ugers "Gurli naturli'"-tilværelse og garderoben nedslående uinspirerende. Jeg trænger til noget nyt! Et nyt og friskt look, der kan afspejle mit genopladede inde.

For på mange måder er august måned markeringen af et nyt år for mig. Det er her, jeg tager mig selv i at glæde mig som et barn til at komme tilbage på jobbet sprudlende af sommerens akkumulerede ideer. Her, jeg rørt skal følge min søn i skole som stolt 3. klasses-barn, og her, jeg for alvor føler, jeg kan starte på en frisk. Vi kvinder udvikler os konstant. Personligt er jeg en anden kvinde i dag, end jeg var for blot et år siden - og det skal mit ydre afspejle, for at jeg befinder mig godt.

Derfor har får du nu et smugkig på den nye efterårsmode ... Bliv inspireret af lækkerierne, og klæd dig på til et nyt og fantastisk år. Genopladet, klogere og smukkere end nogensinde før!

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

Efterårets musthaves

Frække miks

Nitter & frynserSkønt skind

Vildt print & pels
PailletterMilitær
Kunstneriske print

Læs også