https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/oktober/filmprim.jpg
Selvudvikling

November er filmtid!

31. oktober 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
… i hvert fald hvis du er i nærheden af hovedstaden. Hvis ikke, skulle du overveje et besøg i weekenden. Det er nemlig nu, der er CPH:DOX – og det vrimler med gode film!

Politiske film, store dramaer, film med musik i, debatter, paneler … you name it - det er her i København fra d.1.-11.nov., hvor mere end 200 dokumentarfilm fra hele verden fylder de københavnske biografer. Og der er frit valg på de fleste hylder, om du er til alvor eller lethed, masterclasses eller særlige events. Der er nemlig ikke bare film på plakaten.

Populært tiltag!
CPH:DOX udmærker sig ved at præsentere det sidste nye og alt det vigtige på dokumentar-scenen, dét fra de kendte instruktører og dem, vi aldrig har hørt om. Og det hele krydres altså af andre kulturelle tiltag som kunstudstillinger, koncerter eller de debatter, du gerne vil være en del af. Det benyttede små 50.000 mennesker af sidste år, og det gør altså festivalen til en af Europas allerstørste og mest besøgte begivenheder på dokumentarområdet. God fornøjelse. Og der er da vist noget om, at film skal ses i biografen ...

Tjek hele det overvældende program ud her!

"Dansk film fremme i stiletterne"

Mød Jonatan Spang her!

Besøg Shoppen her!

Læs også