https://dk-femina-backend.imgix.net/media/billeder/2014/juni/coachingtilbudprim.jpg
Selvudvikling

NLP: Coaching til dig fra os!

17. juni 2014
af Lonnie Kjer
Vi har alle de effektive NLP online hjemmekurser. Vi har NLP-coach Jane Rosengren. Og så har vi et tilbud til dig, du får svært ved at sige nej til: Gratis coaching-session oven i hatten. Værs’go’!

Egentlig er det jo 'nemt nok'. I hvert fald når man har redskaberne. Dem får du i Shoppens fantastiske kurser, lavet af en af landets mest populære NLP-coaches. Ku' man ønske sig mere? Ja, det skulle da lige være en rigtig coaching-samtale. Og den får du her.

Hvad er NLP?

Nyt Lys i Pæren- eller NeuroLinguistisk Psykologi - er et praktisk orienteret psykologisk værktøj, som har det formål at skabe flere succesfulde mennesker i verden. Og det virker!

NLP er ikke svært, det er ikke akademisk, det egner sig til både dig og mig, mænd og kvinder, børn og ældre, akademikere, studerende, hjemmegående og ufaglærte … alle har gavn af at lære successtrategier.
NLP er én stor samling successtrategier, som er nemme at lære. Indtil nu har det været dyrt at lære NLP, men med MyOnlineNLP.dk's videokurser er NLP blevet for hele folket!
Pakken indeholder
3 videofilm (online) - kan ses 24/7, lige så mange gange du har behov for
3 pdf filer med traditionelt kursusmateriale (kan printes)
3 sæt øvelser til for at støtte implementeringen i dit liv (kan printes)
3 forståelsestest - har du fået det hele med?

OBS! Din kursusadgang hos MyOnlineNLP.dk er åben i 6 måneder fra købsdagen.

Underviser på filmen er Jane Rosengren, som er én af Danmarks bedst uddannede og mest erfarne NLP coaches med mere end 12 års erfaring og flere ophold hos Tony Robbins i USA.

NLP - kun til dig!

NLP-coach og karriererådgiver Jane Rosengren vil nemlig gerne gi' dig LIDT mere, når du køber et af hendes online kurser. En personlig coaching til dig. Om stort, småt, manden, karrieren, den manglende energi - hvad som helst. Du bestemmer.

NLP-coach og karriererådgiver Jane Rosengren vil nemlig gerne gi' dig LIDT mere, når du køber et af hendes online kurser. En personlig coaching til dig. Om stort, småt, manden, karrieren, den manglende energi - hvad som helst. Du bestemmer.

NLP- coaching? Hvad skal jeg med det?

Måske har du allerede forelsket dig i et NLP-kursus, men trænger til et kærligt spark, et konkret råd eller andet godt til for alvor at få det integreret i dit liv, eller måske handler dine spørgsmål om noget helt tredje. Det hele er op til dig, og du har hele 45 minutter at gøre godt med, når du får NLP-coach Jane Rosengren eller hendes kollega i røret.

NLP med dig i centrum

Hvordan får jeg mod til at flytte mig, hvordan kommer jeg op af dén sofa, hvordan får jeg mere ro på, mere energi, hvordan lærer jeg at tale i større forsamlinger, og hvordan i alverden lærer jeg at kommunikerer ordentlig med min mand, sige fra over for chefen, børnene, veninderne? Hvad har DU lyst til at blvie coachet i?

SÅDAN GØR DU

Du behøver ikke forberede dig det mindste. Køb et online-kursus, skriv en mail til info@myonlinenlp.com , og du vil blive kontaktet.
Men du skal skynde dit lidt. Det enestående tilbud varer kun til på tirsdag …

NLP Online Kurser - Tjek dem ud her!

Når du kender din type og får værktøjer til at udvikle dig videre, bliver du rigere på oplevelser, får flere muligheder og tænker mere "out of the box". Det bliver nemmere for dig at forstå både dine egne og andres reaktioner og forskellighederne mellem jer kan opleves mere som blot "en forskellighed" i stedet for "et problem" eller en "kilde til irritation".

Udtalelse fra kursist: "Nu forstår jeg meget bedre, at min mand og jeg hele tiden kommer på kant"


Vil du gerne være typen, som kan vende en situation til en fordel med et snuptag?
På kurset lærer du psykologiske grundværktøjer, som hjælper dig til at kunne skabe en god, konstruktiv og positiv stemning i og omkring dig. Du vil træne at slippe bekymringer og tilgå livet med tillid og gode forventninger. Du bliver ikke en stupid jubel-idiot af kurset … vi drejer blot dit fokus hen på mulighederne for at skabe opløftende plus-stemninger og væk fra odelæggende bekymringer, frygt og negativitet.

Udtalelse fra kursist: "Sidder med en følelse af, at man kan komme langt med en lille, men rigtig indsats"

Vi lærer dig at sætte mål med afsæt i en grundig afklaring af egne værdier, så målene kan blive gennemførbare og din succesrate høj. På kurset lærer du en coaching model, som anvendes af mange professionelle coaches. For at undgå, at du stopper halvvejs før målet giver vi dig også et indblik i hjernens lagersystem …

Udtalelse fra kursist: "Jeg gjorde det! … har forsøgt tidligere uden held … nu lykkedes det!"

Oplever du en hverdag med større og større krav?
Har du brug for at blive coachet, men har ikke en coach? Hvad med at coache dig selv? - du laver jo også selv mad, selvom der findes professionelle kokke, ikke?

På kurset lærer du en model, som mange professionelle coaches anvender. Du lærer at forstå dele af din autopilot og dine motivationsretninger, så du kan få succes med at coache dig selv. Desuden arbejder vi med balancen mellem arbejdsliv, privatliv og socialliv. Vi forebygger stress med hjælp til selvhjælp. Så er hjælpen altid lige ved hånden.

Udtalelse fra kursist: "De her videoer er meget bedre end at læse en selvhjælpsbog"

Sender du på en kanal, som modtageren kan lide at høre?
Når du lærer om matching vil du blive opmærksom på modtagerens præferencer og kan bedre kommunikere til forskellige mennesker. Med en enkel model kan du give tilbagemeldinger og feedback på en måde, som får modtageren til at vokse og udvikle sig. Og med det helt rette ordvalg - som du lærer i "sproglige forudsætninger" - så er du sikker på at få det sagt på en vindende måde.

Udtalelse fra kursist: "Har aldrig tænkt på at eet enkelt ord kan gøre hele forskellen - det burde alle da lære!"

Flad på batterierne? Trænger du til at finde en metode til at lade batterierne op og sætte dig op til at klare udfordrende situationer? Vil du lære at ændre dit energi-niveau på et splitsekund og være klar parat til at tage fat. Vil du lære at dreje (næsten) enhver situation over til noget, som fylder dig med munterhed og plus-energi Værktøjet vil i øvrigt også hjælpe dig til at blive en bedre taler.

Udtalelse fra kursist: Jamen selvfølgelig!. .. så lidt der skal til, tak!

Læs også