https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/marts/nicoleprim.jpg
Selvudvikling

Nicole Fox: Forfatteren, der fanger drømmene!

19. marts 2014
af Lonnie Kjer
Foto: All Over
Nicole W. Fox debuterede for mindre end et halvt år siden med krimien ”Fabergés hemmelighed”, som fik en fantastisk modtagelse. Måske er det derfor, hun allerede er klar med efterfølgeren ’Drømmefangerne’. Hurtig er hun i hvert fald. Og dygtig. Glæd dig til Drømmefangerne.

Hun er sejere end de fleste, forfatterinden Nicole W. Fox. Dødssyg af kræft skrev hun sig gennem kemohelvedet og gennem de to romaner, hun allerede har i bagagen. Hendes første roman blev skamrost og sammenlignet med Dan Browns mesterværk 'Da Vinci mysteriet', og nu er altså både Nicole og romanernes omdrejningspunkt - forstadsbetjenten Alex Nash - på banen igen.

Drømmefangerne ...
Sidste roman endte, da en skudepisode satte en stopper for både romantik og opklaringen af den historiske omstændighed, at Alex Nash er den rette arvtager til den russiske Tsar-trone, og historien fortsætter med drab, koma, spil og indianersammenslutningen Drømmefangerne ... i 'Drømmefangerne'.

Kemo og krimier
Nicole W. Fox, der har aner i det engelske, er delvist inspireret af barndommen i en britisk RAF-familie og et længere ophold i San Rafael i USA, og man må sige, hun er yderst effektiv. Selv med en dødsdom hængende over hovedet - og på en måde faktisk på grund af den - blev natteskriverierne en flugt fra den sygdom, hun i dag er kureret for.

Og hendes høje tempo fortsætter. Du skal kun vente et halvt års tid, før roman nummer 3 udkommer. Selvfølgelig.
Oestrogen.dk anbefaler …

Læs vores interview med den seje forfatterinde HER!

Nikoline Werdelins Homo Metropolis
249 kr i
SHOPPENLæs også