https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/07/30/maria-montell/montell-stor.jpg
Selvudvikling

Montells nye liv på landet

20. juli 2012
af Britta Bjerre
Foto: Nellie Møberg, All Over Press
Hun, der fik sit gennembrud som popsangerinde i midten af 90'erne med sangen ”Di Da Di” og albummet ”Det er svært at være gudinde”, har ikke udgivet et album siden ”Bossa for my Baby” i 2005. Så hvad laver hun nu?

Hvad laver Maria Montell egentlig nu?

Maria Montell har haft nok at se til, kan vi hilse og sige - fra hende selv. Hun var 35, da hun fik sit første barn med sin mand, filminstruktør og skuespiller Tomas Villum Jensen. I dag er hun 43 og mor til tre. Og i mellemtiden har hun skrevet filmmusik, har fået udgivet to børnebøger, har været underholdningsvært på tv og har engageret sig meget i velgørenhedsarbejde.

Først Kollo

Lige nu er hun ved at lægge sidste hånd på en arbejdsopgave, som "jeg ikke lige havde set komme", som hun selv siger, "men som jeg er meget glad for at have fået lov til at lave". Maria Montell har skrevet et helt nyt album til sangerinden Dorthe Kollo og har undervejs samarbejdet med den danske musiker Stig Kreutzfeldt og den tyske komponist Ralph Siegel. Albummet forventes at udkomme til oktober.

Så Montell Og derefter?

SÅ skal jeg i gang med at lave min egen plade, forsikrer den 43-årige sangerinde, der igennem årene allerede har komponeret en lang række musiknumre til sig selv på hjemmecomputeren.

LÆS MERE: Maria Montells bedste ferietips

Læs også