https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1006-feb-kjems/1006-feb-kjems-5-kopi.jpg
Selvudvikling

Modsætninger mødes - eller gør de?

1. juli 2010
af Camilla Kjems
Kærlighed kan vise sig selv i de mest umulige konstellationer ... og min overbevisning er, at sætningen ”modsætninger mødes” ikke er helt skudt forbi

"Drop ham!"; "I er alt for forskellige"; "vi giver jer 3 uger - maks.!" Sådan lød kommentarerne, da jeg mødte min Karsten ... Han var trommeslager, eks-soldat og ekstremt firkantet i sit hoved. Jeg var litterær, distræt og meget rund og føle-føle-agtig i mit hoved.

Men vi havde passionen til fælles - for musik, æstetik og hinanden. Han var alt det, jeg aldrig havde drømt om, men som dermed også åbnede dørene op til en helt ny verden. Med showbiz og skæve mennesker - en anti-jantelovstilgang til livet, og et grænsesøgende og smittende drive.

Læs også: 6 tip til et stærkt parforhold

Den 1. juli (den dag dette blad udkommer!) har vi 10-års bryllupsdag - og jeg har ikke fortrudt et sekund! Vores venner havde ret: Vi var som nat og dag. Men selv om det til tider har krævet sine kampe, er vi i dag mere hele, og klogere mennesker. Han har fået indsigt i "nat", og jeg er blevet mere "dag". Og så keder vi os aldrig! Der er ingen skjulte moraler i denne lille kærlighedsfortælling andet end: Kærlighed kan vise sig selv i de mest umulige konstellationer ... og min overbevisning er, at sætningen "modsætninger mødes" ikke er helt skudt forbi.

I ugens tema kan du møde fire fantastiske par - men inden du får deres historie, så lyder spørgsmålet: Kan du gætte, hvem der hører sammen? Haha ... ikke altid nemt!

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c5d25999e8c743cd812aa2778e6dd9ce.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også