https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/kjems-aug09-1-kopi-2.jpg
Selvudvikling

Miljøhelt - uden at være hellig!

3. december 2009
af Camilla Kjems
Personligt kan jeg desværre ikke pudse min glorie med fortællinger om min åh så miljøbevidste livsstil

Om en uge går det løs: det stormomsuste og hypede klimatopmøde. Barack Obama har meldt sin ankomst (er hemmeligt forelsket i den mand. MÅ finde en måde at møde ham på!), lobbyister fra hele verden strømmer til og vi andre … ja, hvad gør vi? Personligt kan jeg desværre ikke pudse min glorie med fortællinger om min åh så miljøbevidste livsstil. Jeg har hverken skiften volvoen ud med en elbil, kasseret tørretumbleren eller bygget nyt hus af tørv - det kan hverken min økonomi eller min tid bære - men jeg prøver at bidrage i det små: Cykle lidt tiere end hidtil, slukke lyset, skifte til sparepærer osv.

Som med alt andet tænker jeg: "Alt med måde!". Der er ingen grund til at blive hellig - det handler om, at vi alle gør lidt her og lidt der - UDEN at hverdagen bryder sammen og UDEN at skulle pålægges et åg af dårlig samvittighed.

Her på sitet kan du få masser af små tips til, hvordan du kan blive mere klimavenlig i hverdagen. I den forbindelse kan du også roligt gå ud og investere i det ugentlige FEMINA. Det er nemlig trykt på miljøvenligt papir, som opfylder kriterierne for både Svanemærkning og FSC-mærkning!

KH Camilla

Læs også:
Gør hverdagen grønnere

Læs også