Selvudvikling

Mest sexede tv-kok: Christian Bitz er et hit!

af Lonnie Kjer 1. april 2014
Foto: All Over
Vi er vilde med madlavningsprogrammer. Og med kokke. Men hvem fyrer mest op under danskerne? Det har datingsitet AshleyMadison.com taget pulsen på. Og Bitz og Louisa Lorang topper listen.

Dansk tv bugnet med madlavningsprogrammer, bageprogrammer og fif til grillen som aldrig før. Danskerne er simpelthen vilde med madlavning og med at se på det i tv - men er de også vilde med de mange tv-kokke? Og hvem er hot - og not?Hvem tænder de danske kvinder på, og hvem er mændene vilde med at se jonglere med gryder og pander.

HER ER HELE LISTEN

Dém foretrækker mændene:Louisa Lorang 33.90Mette Blomsterberg 26.10Lene Hansson 21.70Anne Hjernøe 13.40Camilla Plum 4.90Dém foretrækker kvinderne: Christian Bitz Adam Price René Redzepi Claus MeyerHenrik Boserup Thomas Herman Gorm Wisweh Nikolaj KirkKarsten Kromann Thomas CastbergMartin Becker RasmussenJames Price Bo BechClaus Holm

Det har AshleyMadison.com fundet ud af.Christian Bitz hitterOg resultatet er meget klart. Det er Christian Bitz, der falder mest i kvindernes smag- med 20,7 % af de samlede stemmer. Det er måske ikke så underligt, at Christian Bitz topper hitlisten, for ernæringseksperten, der er vært på det ugentlige forbrugerprogram MadMagasinet Bitz & Frisk på DR1, er nemlig tidligere fotomodel.Lækre LorangPå kvindesiden er Louisa Lorang mændenes foretrukne li køkkenet. Hele 33,9 % af mændene nævner hende som den mest sexede kvindelige tv-kok. Louisa Lorangs tryllerier i køkkenet kan opleves på TV2 i inspirationsprogrammet Go' Appetit.Price og BlomsterbergI kølvandet på Bitz og Lorang ligger de kendte tv-ansigter Adam Price og Mette Blomsterberg med henholdsvis 16,4 % og 26,10 % af stemmerne. Og i den helt anden ende af skalaen finder man Camilla Plum og Claus Holm, der kun scorer henholdsvis 4, 9 % og 0,2 % af stemmerne.Nigella og Jamie Oliver I en tilsvarende poll blandt AshleyMadison.com's engelske brugere var det 53-årige Nigella Lawson, der strøg til tops på mændenes hitliste, mens de engeslke kvinder stadig bliver mest bløde i knæene af evigt-unge Jamie Oliver.Besøg datingsitet HER!

Længere og fyldigere vipper? Køb dig til det HER!