Selvudvikling

Maggie Reilly om sit arbejdspres: Jeg rejste rundt som et blegt spøgelse

23. november 2015
af Birgitte Bartholdy. Redigeret af Anne Bruhn Jørgensen
Foto: Bo Lynge.
Sangerinden Maggie Reilly brød igennem i starten af 80’erne med hittet ”Moonlight Shadow” og har de seneste årtier turneret verden rundt. Nu er hun aktuel med sit nye album, hvor hun synger sammen med den danske sanger Bryan Rice

– Til sidst blev det så voldsomt, at jeg var nødt til at gøre noget.

Sådan beskriver Maggie Reilly selv den nedtur, hun mødte, da hun turnerede rundt med sit første soloalbum ”Echoes”. Nogle år forinden havde hun født sin søn, og det var tilmed første gang, hun turnerede rundt som soloartist.

Skuespiller Anne Louise Hassing fortæller om at lære at prioritere det vigtige i livet. Læs hendes historie her! 

Turné med sin søn i hånden

I 1985 gifter Maggie sig med lydmanden Chris, og sammen får de en søn. En omvæltning, Maggie forsøger at tilrettelægge sin karriere efter.

– Jeg holdt mig til opgaver, hvor jeg kunne have ham med. Jeg prøvede at jonglere det hele: Hunden, huset, barnet og arbejdet.

Under indspilningen af sit første soloalbum bliver presset fra alt det, Maggie skal kapere, alligevel for stort.      

Sangerinde Alberte Winding: Jeg vil ikke længere være hende med tårer løbende ned ad kinderne - Læs hendes hsitorie her!

En alternativ behandling 

Maggie fortæller, at hun altid har været fascineret af alternativ medicin, så da hun en dag møder en alternativ behandler, beslutter hun sig for at give hendes metoder en chance, selvom Maggie er skeptisk overfor idéen.

”Vi talte sammen i et stykke tid om mine problemer, og hun bad mig lægge mig på gulvet. Så holdt hun sine hænder over mig, og jeg mærkede en fuldstændig fantastisk og utrolig helende varme fra hende.”

I dag har Maggie for alvor lært at kombinere familielivet med karrieren. Hendes søn, som i dag er blevet 30 år gammel, er blevet en meget dygtig guitarist, og han rejser med rundt som en fast del af hendes band. Maggies mand er desuden med som lydmand, så arbejdstid er blevet lige med familietid.