https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/sex-og-psykologi/klummer/camilla-kjems/1035-aug-kjems/1035-kjems-5-kopi-2.jpg
Selvudvikling

Mænd tænder på timeglas (så glem bare alt om din vægt ...)

25. november 2010
af Camilla Kjems
Dagens gode – for ikke at sige formidable! – nyhed er så, at vi kvinder godt kan lægge alle vores kropslige mindreværdskomplekser på hylden. Realiteten er nemlig, at mænd ikke skænker kvindens vægt mange tanker

Hvordan kan det være, mænd spankulerer glade og stolte rundt i små badebukser og lufter deres store topmaver, mens kvinder i samme situation gør alt for at dække sig til? Hvorfor får kvinder flere orgasmer sammen med rige mænd? Og hvordan kan det være, mange kvinder kun har brug for få uger, før de forelsker sig inderligt, mens der går væsentligt længere tid, før manden overgiver sig?

Svaret på disse spørgsmål er selv i 2010 såre simpelt: Det er 100 % kemi! Det bekræfter en ny bog, "Hvorfor mænd vil have sex, og kvinder har brug for kærlighed". Ifølge forfatterne er bogen baseret på den nyeste viden om hjernen. Pyh sikken lettelse, tænker jeg ... på en eller anden måde fritager det nemlig én for alle de frustrationer, man kan have over manden. Tilgiv ham, at han ikke kan lade være med at kigge efter unge, smukke kvinder. Og tag det ikke personligt, når han to minutter efter en hed omgang sex rejser sig for at tænde for computeren eller se fodbold i fjernsynet. Han mener ikke noget ondt med det, og du kan ikke gøre noget ved det - SÅDAN ER DET BARE!!!

Dagens gode - for ikke at sige formidable! - nyhed er så, at vi kvinder godt kan lægge alle vores kropslige mindreværdskomplekser på hylden. Realiteten er nemlig, at mænd ikke skænker kvindens vægt mange tanker. De er tværtimod programmerede til at tænde på kvinder med en talje-hofte-ratio på 70 procent (bedre kendt som timeglasfigur), fordi kvinder med den facon bliver lettere gravide end andre. Uanset vægten er mænd programmerede til at tænde på den kropsfacon - en lyst, som til gengæld slukkes igen, hvis hun brokker sig over sin krop!
Så lad os læne os tilbage og acceptere det én gang for alle: Ja, den lille forskel ER faktisk ret stor. Så acceptér naturens værk, og bliv en lykkeligere og lækrere kvinde.
Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også