https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/december/kjeldsen-prim.jpg
Selvudvikling

Månedens kunstner: Lene Kjeldsen

3. december 2013
af Malene Fich Weischer
foto: Privat
Lene Kjeldsen boltrer sig i liv, dynamik og dragende baggrunde og historier, når hun laver sine collager. Hendes varierende materialer og teknikker gør, at to collager aldrig er ens - men hver gang intense og interessante. Se med her ...

Månedens kunstner, Lene Kjeldsen:

Når jeg skaber billeder er det lysten som driver værket og processen som bestemmer det endelige resultat.
Som udgangspunkt starter jeg med at skabe en levende baggrund som viser mig hvilken stemning, hvilke farver og motiver jeg skal arbejde videre med.


Månedens kunstner på
Oestrogen.dk:
Lene Kjeldsen

Jeg holder af at skabe collager ved hjælp af forskellige materialer og teknikker i mine billeder. Det kan være gavepapir, ugeblade, udenlandske aviser eller andet indpakningspapir som har et sjovt motiv eller mønster. Jeg har også arbejdet en del med serigratryk som jeg gerne kombinerer med collager.

Collager kan fortælle en historie, skabe struktur og lave spændende mønstre i billederne.

Jeg søger konstant inspirationen. Elsker at gå på loppemarked og finde gamle ugeblade og andre materialer som kan anvendes. På rejser i udlandet finder jeg ofte skægge og kitchede ting som jeg måske kan bruge.
Igennem de sidste 10 år, har jeg udstillet mange steder, bl.a. i virksomheder og gallerier. Jeg er hele tiden på udkig efter nye udstillingsmuligheder.

Den 7.-8.december i år, udstiller jeg sammen med 4 andre kunstnere i Råhuset, Onkel Dannys Plads, København V. Læs mere om udstillingen på min hjemmeside eller på facebook. Alle er velkomne.

Jeg er medlem af kunstnergruppen Variablerne som hver sommer har en stor fælles udstilling i Helligåndshuset på Strøget i København, og som tiltrækker publikum fra nær og fjern.

Se mere om mig og min kunst på min hjemmeside, lenekjeldsen.dk eller facebook

Læs også