https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/jorge-prim.jpg
Selvudvikling

Månedens kunstner: Jorge Leiton

3. september 2012
af Malene Fich Weischer
fotos: Privat
Legende, farvemættede malerier og trendy, futuristiske skulpturer. Oestrogen elsker kunstneren Jorge Leiton! Se en række af hans værker her!

Kunstneren Jorge Leiton er født i Santiago, Chile i 1964. Han er nu bosat i Danmark.

Fra 1999-2010 koncentrerede han sig udelukkende om at male. Hans stil kaldes "figurativ". Først i 2010 begyndte JL at lave skulpturer, hvilket er det han primært arbejder med nu.

MÅNEDENS KUNSTNER PÅ OESTROGEN

Hver måned præsenterer vi hér på Oestrogen.dk en enten etableret eller en up-and-coming kunstner.

Kunne det være noget for dig selv at blive taget i betragtning som månedens kunstner - eller kender du nogen, der burde blive det - så kontakt os endelig på mail: redaktionen@oestrogen.dk

JL er uddannet grafisk designer. Som kunstmaler og skulptør er han autodidakt. Han har udstillet malerier i Chile, Sverige og Danmark, og desuden har hans skulpturer været udstillet i det fashionable galleri "Samsøe", Bredgade 28, Kbh.K. (ved Cath Daneskjold-Samsøe).

I sit arbejde med skulpturer bruger han gamle vejskilte og nummerplader. Det tog lang tid før Skatteministeriet gav ham lov til at bruge gamle nummerplader, men det lykkedes!

JL arbejder pt. på en skulptur til Kulturministeriet.

Jl´s hjemmeside er underopdatering og reparation og er først færdig i slutningen af 2012. Indtil da kan du kontakte ham på Georgejlsss@yahoo.com, hvis du er interesseret i at høre mere elelr se flere af hans værker!

Læs også