https://imgix.femina.dk/media/c943279a7e4940dfa651700de05a9cc3.jpg
Selvudvikling

Lyt dig til et bedre selvværd

1. juli 2009
af Britta Bjerre
Foto: Shutterstock
Og vind den eftertragtede cd

Kan man lytte sig til et bedre selvværd? Ja. Og en af dem, der mener dét, er professor Bobby Zachariae fra Århus.

- Lav selvværdsfølelse fungerer ofte som en selvopfyldende profeti, der giver usikkerhed og dårlige præstationer såvel socialt som i arbejdssammenhænge, fortæller professor Bobby Zachariae

Han mener, at vi gennem visualisering kan hente positive følelser og ressourcer frem, som kan bidrage til øget selvfølelse og flere succesoplevelser, som igen kan øge oplevelsen af positivt selvværd.

Få hjælp af visualisering

Visualisering er en psykologisk teknik, der hjælper os med at kunne forestille os billeder for det indre øje, høre lyde for det indre øre og forestille os kropslige følelser og fornemmelser for vores indre sanser, forklares det.

Du har også chancen for at vinde cd'en "Få mere selvværd" og for at deltage skal du sende en sms med teksten: SØK CD til 1266

Indsendelsesfrist søndag den 19. juli 2009 kl. 24

Du kan også sende et postkort til SØNDAG, postboks 605, 1510 København V. Postkortet, mærket »CD«. Det skal være os i hænde senest mandag d. 20. juli 2009.

De heldige vindere får direkte besked.

Det koster 5 kr. (+ alm. sms-takst) pr. indsendt sms. Betales via mobilregningen. Tjenesten udbydes af SØNDAG, Otto Mønsteds Gade 3, 1505 København V, tlf. 36 15 34 00. Du har 14 dages fortrydelsesret jf. forbrugeraftaleloven. Der tages forbehold for trykfejl.

Hvis du har problemer med tjenesten, så kontrollér først, om alt er stavet korrekt. Har du stadig problemer, kontakt da support via mail: support@1266.dk.

Øv dig i at give slip

  • Sæt dig eller læg dig godt til rette og luk øjnene.
  • Fornem evt. dit åndedræt. Hvordan luften kommer ind og langsomt kommer ud igen.
  • Fornem hvordan følelsen af ro og afspændthed breder sig mere og mere ud i hele kroppen. En følelse af at være. Bare at være til. Uden at skulle præstere noget.
  • Bliv ved med at følge åndedrættet, idet du lader kroppens egen indre rolige rytme tage over.

Om Bobby Zachariae

  • Professor Bobby Zachariae er cand.psych., dr. med. og ansat ved onkologisk afdeling på Århus Sygehus og Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet. Han regnes også for at være en af landets fremmeste stresseksperter.
  • Har tidligere udgivet en lang række bøger, den nyeste "Trivsel og håndtering af stress" og flere cd'ere om visualisering og helbredelse.
  • Musikken på den nyeste cd er af Christian Alvad.
  • Cd'en "Få mere selvværd" er udgivet af forlaget Rosinante.

Læs også