https://imgix.femina.dk/media/article/bodil-laesere.jpg
Selvudvikling

Læsernes kommentarer til Bodil Jørgensen

23. januar 2015
af Louise Aarkrog, webredaktionen
Ved afstemningen om Årets SØNDAGs-kvinde har mange læsere valgt at give Bodil Jørgensen en kommentar med på vejen. Her kan du læse et udpluk.

Læs vinderinterviewet med Bodil og se hendes videohilsen til læserne her

Kære Bodil Jørgensen. Jeg håber du vinder. Du er meget inspirerende og meget "sej". Jeg har set dig i adskillige film, og rollerne du får, spiller du så levende og fantastisk. Jeg glæder mig til at se "Den grønne elevator" den 13. januar på Odense Teater (julegave fra min mand). Håber og tror at du får mange gode år på scenen, men du skal også nyde din dejlige familie.

- Inge

Jeg mener, at Bodil Jørgensen skal vinde, idet hun er så favnende et menneske, der spænder vidt og har et utal af facetter. Bodil Jørgensen er samtidig et beskedent og ydmygt menneske, der ikke tager alt for givet. Bodil Jørgensen er en af vore dygtigste skuespillere. En så spændende, underfundig og genial skuespiller kan vort lille land være stolt af.

- Ann-Dorthe

En fantastisk skuespiller og har i 2014 oplevet så meget modgang - men har rejst sig igen.

- Pia

Kære Bodil Jørgensen, dejligt at høre dig fortælle om dit kristne engagement uden at missionere. Du forstår at få ting til at hænge sammen i mit hoved. Tak for det.

- Lene

Kære Bodil. Jeg har stemt på dig, fordi jeg syntes du er helt fantastisk både som skuespiller og som menneske.

Jeg så dig i Tivoli i sommer, hvor du er morsom og underfundig i dit spil. Og som menneske med den ulykke du så flot har rejst dig fra, det har med sikkerhed kostet dig blod, sved og tårer. Flot gået...

PS! du er en person jeg meget godt kunne tænke mig at møde.

- Elsebeth

- Bodil er noget af det mest alsidige! Et stort kunstnerisk OG folkeligt talent. Jeg synes kun, man kan elske hende. Hun er et rigtigt menneske, som ser livet - og nu også har set døden - o øjnene. Et menneske, som møder folk med respekt - og som jeg har stor respekt for. Blandt disse 52 kvinder, er hun den dejligste! Et oplagt valg! <3

- Eva

Hun er bare et så stort, positivt og dejligt menneske.

- Lotte

Jeg synes Bodil Jørgensen skal vinde, fordi hun er den sødeste, sjoveste og sejeste kvindelige skuespiller.

Kære Bodil Jørgensen. Jeg håber du vinder, for du er bare den sødeste, sjoveste og sejeste kvinde, simpelthen bare den bedste. Jeg ønsker dig fortsat god bedring, efter dit uheld og masser af held og lykke fremover. Min mand og jeg glæder os altid, når vi skal se udsendelser, hvor du er med. Fremover vil vi følge dig og din karriere på film, tv, teater osv.

- Joan

Hun er bare så sej og fortjener virkelig at vinde

STORT TILLYKKE med sejren som Årets SØNDAGs-kvinde 2014 i Ugebladet SØNDAG - Håber du er 100% OK efter din traktorulykke og ønsker dig alt det bedste i fremtiden.

- Lars

Bodil Jørgensen har klaret at komme igennem en meget svær tid og sygdom efter sit forfærdelige uheld. Men har trods denne voldsomme oplevelse ikke mistet sit gode og positive humør. Hun kommer ud over rampen med sit varme smil!

Er jeg i trist humør en dag, men hører Bodil i radioen eller ser hende i tv - ja, så bliver jeg i godt humør, hun får ganske enkelt et smil frem uanset mit eget dårlige humør.

- Pia

Hun er da bare for sej!

Jeg synes bare at hun er den mest værdige kandidat til prisen.

Hun har givet mig så mange gode oplevelser og grin.

- Lis

Det skønneste og dejligste menneske. En inspiration for os alle.

- Jette

Kære navnesøster, - du har en fantastisk spændvidde i dit fag, du lyder til at være en skøn mor for dine børn, og så er du kommet fantastisk hurtigt ovenpå igen efter den grimme ulykke, du var udsat for ifm. filmoptagelser.

Derfor stemmer jeg på dig :-)

- Bodil

Hun er så modig. Fantastisk skuespiller. Jeg håber, at hun vil vinde!

- Eva

Fordi Bodil Jørgensen klarer alle livets tilskikkelser på fornemste måde. Hun er så dejlig positiv.

- Vita

- Hun er en fantastisk skuespiller. Virker som et dejligt, usnobbet og kærligt menneske. Så godt hun er tilbage på brædderne igen.

- Anette

Hun er en fantastisk inspirerende kvinde, som er blevet stærkere. Hun forstår værdien af at være i live og leve sit liv, så hver dag gør hende glad.

- Carina

Bodil Jørgensen er en fighter af Guds nåde. Du har vist os hvor meget man kan klare med en pæn portion stædighed. Hatten af for dig.

- Lis

Hendes måde at spidde kvindekarakterer på i sit arbejde uden at gå over grænsen til ondskab - hendes måde at være mor på - hendes måde at være kristen på - og ikke mindst hendes måde at komme tilbage fra ulykken på med ydmyg taknemmelighed; andre ville have lavet det til et 'lær-af-mig-ego-show! Hun er sej, sjov og fuld af visdom! Sjælden blanding!

- Merete

Hun er enestående som person og som skuespiller. Er hun på forsiden eller i et talkshow, er det et must at få med, hvad hun siger eller bare opleve hendes formidable nærvær.

- Ulla

Fantastisk kvinde, min rollemodel. En kvinde med et dejligt menneskesyn og ydmyg tilgang til livet?

- Hanne

Bodil Jørgensen er en perle, der bringer glæde og oplevelser, i alt hvad hun medvirker i.

- Lone

- Bodil Jørgensen virker ukuelig, når hun er kommet ovenpå efter sit voldsomme uheld, og så har hun bare en rigtig dejlig tør humor, som jeg ikke kan stå for.

- Grethe

Du er bare for sej Bodil - i det hele taget - men specielt efter din ulykke. Nu kan jeg læse i SØNDAG, at du skal i gang med Den Grønne Elevator..... Fantastisk!

Ønsker dig alt godt i 2015.

- Hanne

Kære Bodil Jørgensen. Du er bare så dygtig og en sej kvinde, der tør være dig selv og stå ved nogle stærke værdier i dit liv. Jeg beundrer dig for din professionalisme og kampvilje! Godt gået Bodil! Fortsæt!

- AM

Hendes stemme og hendes engagement i badehotellet og hvidstensgruppen er formidabel. Hun fortjener årets forside.

- Inge

Kære Bodil. Jeg synes du skal ha’ prisen på grund af dit livsmod. Du er utrolig givende, selvom Jeg ikke kender dig privat føler jeg mig tryg i dit "selskab". Så jeg ser dig først og fremmest som et menneske, stærkt og ydmygt på samme tid og så som en blændende skuespiller. Tak fordi du overlevede.

- Jane Gehlsen

- Hun er et fantastisk talent og Danmarks ny kvindelige komiker. Hun er også stærk som få både i sit virke og i sin person, og hun inspirerer mig med sine holdninger og sin måde at leve på.

- Loni

Læs hvordan Bodil reagerede på de mange læserkommentarer

Læs også