https://imgix.femina.dk/media/91ceaf65c49149b49b9661d5526d543a.jpg
Selvudvikling

Lær dig selv at kende på en helt ny måde

22. september 2011
af Annonce
Har du lyst til at få afsløret helt nye sider af din personlighed?

Sommerlæsning er mægtig populært, og ofte er det dér vi får lidt ekstra tid og ro til fordybelse. Så hvorfor ikke udnytte chancen til at styrke din intuition og samtidigt få større selvindsigt?

Læs alt om dig selv på MitUnivers.dk

Lær at se og læse auraen
Efter sigende er vi alle omgivet af et afslørede energifelt kadet auraen. Nu kan du lære at se auraen både omkring sig selv og omkring andre, og du kan lære at bedømme et menneskes fysiske, følelsesmæssige og psykiske tilstand ud fra auraens størrelse og farver.

Guiden kan købes her til 129 kroner

Guide - Lær at forstå og praktisere Numerologi
Norman Shine er en af verdens førende numerologer, og hans unikke og gennemprøvede system anvendes i dag over hele verden. Bøgerne "Numerologi for begyndere" og "Numerologi for viderekomne" har længe været udsolgt fra forlaget, men de er nu for første gang samlet i ét bind og udgør hermed et komplet numerologi-kursus.

Guiden kan købes her til 129 kroner

Guide - Lær at forstå og praktisere meditation
På få minuttter dagligt kan du opnå indre ro, større koncentrationsevne og lære kreativ visualisering. Denne guide er en såkaldt meditation for travle mennesker (MTM), og metoden er så fleksibel, at man kan anvende den siddende, gående eller stående!

Guiden kan købes her til 129 kroner

Guide - Lær at forstå og praktisere pendulering
Pendulering er en urgammel metode til at styrke intuitionen og den "sjette sans."
Pendulering virker som et forbindelsesled til det underbevidste og sætter dig i kontakt med tanker eller viden, som måske ikke er bevidst - eller er blevet fortrængt. Når pendulet stilles et spørgsmål, svarer underbevidstheden ved at sende små elektriske impulser gennem din arm og de påvirker så pendulets svingninger. På den måde skaber pendulering en bro mellem vores logik og intuition.

Guiden kan købes her til 159 kroner

Læs også