https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/december/boggave-prim.jpg
Selvudvikling

Læg en god bog under træet!

10. december 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over samt PR
Mangler du stadig de sidste gaver? Hvad så med at give en bog? Vi har samlet fem meget forskellige slags - mon ikke en af dem ville være perfekte til kvinden i dit liv - som måske er dig selv?
Fifty Shades trilogien
Fifty Shades er dén trilogi, alle taler om! Og har kvinden i dit liv endnu ikke kastet sig over bøgerne, så er måske på tide. De handler om den studerende Anastasia Steele, som møder den drevne og blændende unge iværksætter Christian Gray. Hun fascineres hurtigt af Christian og bliver trukket med ind i en sensuel affære, der kommer til at ændre begges liv. Alle tre bind i serien fås nu på dansk, og koster 149,95 pr. bind.

Se mere her:
E. L. James, Fanget (1)

E.L. James, I mørket (2)

E. L. James, Fri (3)
Michelle Hviid: Skru op for livet
Det, du giver ud, får du tifold igen af Michelle Hviid er en inspirationsbog om, hvordan du kan gøre dit liv bedre og blive mere lykkelig. I sin bog fortæller Michelle Hviid om, hvordan hun kún gør de ting hun har lyst til, og at det gør, at hun føler hun får mere ud af sit liv, end hun gjorde før hun begyndte på dette. Med bogen her, vil hun gerne hjælpe andre, ved at inspirere dem til, at gøre det deres indre stemme fortæller dem at de skal, og derved skulle de også blive mere lykkelige, da vores indre stemme altid har ret. Bogen giver en masse inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at gøre de ting der gør dig glad, i stedet for at gøre de ting der gør andre mennesker glade

Se mere her:
Michelle Hviid, Skru op for livet Cadogan & Rasmussen: Slip slikket
Slip slikket - Fra slikspiser til sund, glad og energifyldt af Umahro Cadogan og Lone Rasmussen er bogen til dig, der gerne vil spise mindre og sundere slik, men ikke kan lade de sukrede sager være. Bogen indeholder både opskrifter på lækkert guf, du kan spise i stedet for slik og en fortælling om at have svært ved at slippe slikket - men finde styrken til at gøre det alligevel

Se mere her
Cadogan og Rasmussen, Slip slikket
Vita Andersen: Sig det ikke til nogen
Claire er reklamefotograf, men drømmer om at kunne leve af kustfotografi. Hun bor med sin teenagedatter, Zarah, og for nylig er Adam flyttet ind. Claire og Adam elsker hinanden, og Zarah forguder sin papfar. Måske endda lidt for meget. På den anden side af gaden lever Laura i et kaotisk forhold med Simon. Af og til ringer naboerne til politiet. Ved et tilfælde bliver Claire vidne til et voldeligt optrin mellem Laura og Simon. Hun fotograferer episoden fra sit vindue og bliver besat af at afdække Lauras liv. To stærke kvinders veje krydses. "Sig det ikke til nogen" er en roman om at leve sammen, om kærlighed og sårbarhed. Om at overskride grænser og sætte grænser for dem, man elsker.

Se mere her:
Vita Andersen, Sig det ikke til nogen Jojo Moyes: Mig før dig
Mig før dig af Jojo Moyes er historien om Louisa Clark, der møder Will Traynor. Louisa, også kaldet Lou, er 26 år, men bor stadig hjemme ved sine forældre. Hun arbejder i en lille butik og er kærester med Patrick, som hun dybest set ikke elsker. Da hun mister sit job, bliver det starten på et vendepunkt i hendes liv. Hun finder et job som handicaphjælper for Will, som tidligere har været en succesfuld overklassefyr, men som efter en ulykke er bundet til sin kørestol. Nu ønsker han mest af alt bare at dø. Men mødet mellem Lou og Will kommer til at ændre begge deres liv for altid.

Se mere her:
Jojo Moyes, Mig før dig


Find mange flere gaveidéer i Oestrogen-shoppen - klik her


Læs også