https://imgix.femina.dk/media/6234eb3328c344bd83e865a51399cd45_0.jpg
Selvudvikling

Kvinder, vi elsker at hade

12. marts 2012
af Camilla Kjems
Selv om vi kan være rygende uenige med de rapkæftede kvinder (og mænd), så ville verden unægtelig være et kedeligere sted uden dem! For ikke at sige: Dårligere.

Der er nogle mennesker, vi elsker at hade! Nogle typer, der kan få én helt op i det røde felt. Anne-Grethe Bjarup Riis er (for mange) en af dem. En heks. En provokatøse. En hystade, vil mange måske kalde hende. En kvinde med integritet, retfærdighedssans og sine meningers mod, vil andre måske kalde hende.

Én ting er sikker: Hun TØR, og hun HANDLER, hvor mange nøjes med at tænke, brokke sig inden for hjemmets fire vægge og derefter tie. Og KÆMPE respekt for det. Ja, faktisk synes jeg, mennesker som Anne-Grethe Bjarup Riis fortjener en TAK! For selv om vi kan være rygende uenige med de rapkæftede kvinder (og mænd), så ville verden unægtelig være et kedeligere sted uden dem! For ikke at sige: Dårligere. For hvor ville vi være i dag uden mennesker, der tør sige deres mening? Kæmpe for en sag? Gå på barrikaderne? Svaret er: I stenalderen!

Alligevel har Anne-Grethe Bjarup Riis gennem årene fået flere hundrede hade-mails fra især mænd. Noget af en omkostning for en kvinde, der i bund og grund er ude på en dybt sympatisk mission: At skabe retfærdighed. Så kære læsere: Lad os hylde, debattere og udvikle frem for at hade, skændes og afvikle. Og læs så Tine Bendixens interview med Anne-Grethe Bjarup Riis i denne uges FEMINA. Hvem ved: Måske bliver du overrasket.

"Den sidste vrede mand ringede for 14 dage siden. Så det HAR nogle omkostninger"
Anne-Grethe Bjarup Riis

Kærlig hilsen
Camilla Kjems

LÆS OGSÅ

https://imgix.femina.dk/legacy/media/55a46981826b4d9981cce1db4c340218.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/f22c71648e58431caaceb356c9c5376b.jpg

Læs også