https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/februar/nabihaprim.jpg
Selvudvikling

Kendte kvinder hjælper kræftramte børn

25. februar 2014
af Lonnie Kjer
Foto: PR
Kræft er en skrækkelig sygdom. Men når det rammer børn, er det slet ikke til at bære. Derfor er kendte kvinder gået sammen i kampen om at hjælpe kræftramte børn og deres familier. Og du kan også gøre en forskel.

"Vi drømmer om helt almindelige problemer". Sådan lyder det tankevækkende budskab fra de tusindvis af danske familier, der har kræftsygdommen helt inde på livet. Så tæt, at den har ramt deres allerkæreste - børnene.

Om 'Familier med Kræftramte Børn'

Foreningen brænder for at hjælpe de mange familier, som har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte.

Dette kræver midler til at skabe disse lyspunkter, og foreningen har derfor udfordret virksomheden Listen Louder til at deltage i "Superinvestor 2014".

Du kan fra den 24. februar og 7 dage se de mange ting, de kendte kvinder har doneret samt give dit bud for en god sag her

Hjælp kræftramte børn og deres familier
Derfor har iværksætteren Jonathan Løw i samarbejde med et stort antal kendte danske kvinder sat sig for at samle penge ind til at støtte Familier med Kræftramte Børn - en velgørende organisation, der hjælper de kræftramte børn igennem faglige, sociale og rekreative aktiviteter samt arbejder for forbedringer i behandlingen af og omsorgen for børnene.

Superinvestor 2014 - byd løs!
Og det vrimler med kendisser. Folk fra musikkens verden, skuespillere, sportsidoler, designere og kendte erhvervskvinder. Sammen slår de et slag for den vigtige sag og deltager i 'Superinvestor 2014' - et indsamlingsprojekt, hvor vi alle sammen kan byde på alt fra foredrag til middage med de kendte kvinder.

Kvinder bidrager
Dét er nemlig kvindernes bidrag til indsamlingen, og mulighederne er mange. Fra Marianne Florman og Nahiba. Til Lotte Heise, Tammi Øst og supermodellen Laura Petersen. Sammen byder de altså på dates, træning, foredrag og andet godt, og samtlige indtægter fra auktionerne går selvfølgelig til de kræftramte børn.

JONATHAN LØW

"Det er fantastisk at opleve, hvordan disse kvinder og ildsjæle er gået sammen om at gøre en forskel for kræftramte børn", siger Jonathan Løw, der selv arbejder frivilligt og ulønnet for projektet.

www.jonathanloew.dk

Win win …
Det hele foregår på hjemmesiden www.superinvestor2014, hvor du kan byde løs og i øvrigt starte din egen personlige indsamling, hvis dét lokker mere.

"Ved at lave indsamlingen som auktioner håber vi, at rigtig mange danskere vil være med. Udover at støtte den gode sag får man selv en stor oplevelse, så alle vinder på den måde."

Indsamlingen er i gang, og du kan gøre en forskel HER


Støt indsamlingen … eller start din egen indsamling her


Læs meget mere på www.superinvestor2014.dk

Læs også