https://imgix.femina.dk/media/coldplayprim.jpg
Selvudvikling

Ka' du li' Coldplay?

23. november 2012
af Lonnie Kjer
foto: PR
Ja, selvfølgelig, fristes man næsten til at tilføje. Og det er heller ikke fordi, vi har det mindste lyst til at skille os af med deres spritnye koncertfilm. Men det bliver vi nødt til. For du kan vinde den!

Der er bare nogle sange, der virker bedre end andre og kravler helt ind under huden på én. Nogle bands, der har hele pakken, og hvor form, indhold og toner og ord smelter samen til en helt perfekt cocktail. Sådan et band er Coldplay. Og ikke nok med, at du kan nyde frontmand Chris Martin og drengenes lækre musik på 'Live 2012', der netop er udkommet. Du kan også nyde synet af bandet, når deres totalt anmelderroste tour dokumenteres på den første koncertfilm/livealbum fra verdensbandet i ni år.

Fra Coldplay til dig!
Tre millioner mennesker har set bandets Mylo Xyloto Tour, siden den blev skudt i gang i juni 2011. 50.000 af dem var danskere, der fik valuta for pengene i et udsolgt parken. Var du ikke en af dem, får du chancen for at opleve det - og lidt til - nu i dét kalejdoskop af følelser, filmmageren og instruktøren Paul Dugale lover, udgivelsen er.
"Det handler i bund og grund om mennesker og vi ville fremhæve hvordan bandet har udvisket grænsen mellem scene og publikum for at skabe en tour der når ud til alle, fra dem på første række til dem helt nede på de bagerste rækker," siger han.

Vind oplevelsen!
Chris Martin selv var da også mere end almindelig begejstret for touren, der har budt på et publikum ud over det sædvanlige.
"Igennem årene er vores publikum blevet en større og større del af koncerterne. De er højlydte, forskellige, fulde af soul og kan få sangene til at lyde bedre end vi selv kan. Vi ville forsøge at indkapsle den fantastiske følelse de giver os og derfor har vi nu lavet koncertfilmen," fortæller han.
Tak for dét, Chris. Og tillykke til jer, der vinder koncertfilmen … når I har deltaget - og vundet - konkurrencen!

Nyd Coldplay her!

Og deltag i konkurrencen her!

Vidste du …

... at Coldplay donerer 15% af deres overskud til velgørenhed?

... at Coldplays seneste besøg i Danmark var d.28. august 2012 "Mylo Xyloto Tour" i Parken

... at 165.000 mennesker lyttede med på P3 fra kl. 21 til 24.

... at i alt 215.000 mennesker hørte koncerten

Vind mere musik!

Mød Danmarks souldiva lige her!

Slå et smut forbi Shoppen!

Læs også