https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/november/gudrunprim.jpg
Selvudvikling

Ka’ du huske Guðrun?

19. november 2012
af Lonnie Kjer
foto: PR
… den færøske sangerinde, der charmerede landet, da hun vandt DR’s ’Stjerne for en aften’? Nu er pigen med den karismatiske stemme på banen igen. Og du kan vinde hendes spritnye EP!

Der er et eller andet særligt over de færøske sangere. GuðrunSólja er ingen undtagelse, og efter længere tids tavshed synger hun for os igen. Denne gang har hun selv haft fingrene dybt begravet i hele sangskriverprocessen, og i dag ser de første fire sange dagens lys .'The First Four' er sangerindens første bud på dybt personlige popsange - godt hjulpet på vej af den talentfulde landsmand Maria Guttesen samt tekstforfatter Lene Drachmann.

Sange med sorg …
Og det er sange fra hjertet, sangerinden disker op med. Hun mistede sin far for tre år siden, hun har en sygdomsramt bror - og en del af det deler hun altså med os i de nye sange.
"Nogle gange flyder bægeret bare over med en masse forskellige følelser, og så hjælper musikken mig til at bearbejde disse", siger sangerinden og fortæller, at nummeret "If I Could" netop er skrevet til hendes bror.
"If I could I would take away your pain / If I could I would take away your sorrow / If I could, I would melt away all your fears," synger GuðrunSólja til sin lillebror. Vind dén og de andre smukke sange her ...

Læs også