https://imgix.femina.dk/media/64b76ee4fafc40e099ba6343a25af5e2.jpg
Selvudvikling

Jeg vælger altid den forkerte mand

11. maj 2011
af Renée Toft Simonsen
Foto: All Over Press
En læser oplever efter et ægteskab med en psykopat, at hun altid falder for mænd, der viser sig at være ubehagelige. Hun har brug for Renées hjælp til at bryde den negative spiral

Kære Renée.
Tak for en god brevkasse, jeg elsker at læse dine sider. Renée, kan du give mig en god forklaring på, hvorfor jeg efter mit ægteskab med en psykopat altid vælger mænd, der starter med at være utrolig søde og ender med at vise et ubehageligt ansigt? De kærester, jeg havde, før jeg giftede mig, var alle søde til det sidste. Jeg var meget nedbrudt efter mit ægteskab. Jeg bad selv om skilsmisse og fik kæmpet mig op for mine børns skyld. Jeg kan møde flere søde fyre, men vælger altid ham, der ender med at have en kold og ond personlighed. Jeg er selv typen, der har meget empati for andre, hende, vennerne kommer til, når de er kede af det og har brug for trøst. Håber, du kan give mig en forklaring, for jeg er efterhånden blevet meget bange for at give nogen en chance, da jeg ikke stoler på mit instinkt.
Med venlig hilsen
Den drømmende fisk

Har du svært ved at finde en kæreste? Få gode råd her

Kære drømmende fisk.
Du opfatter, at der er sket en forandring med dig efter dit ægteskab og skilsmisse, som har været utrolig hårdt og grænseoverskridende for dig. Mon der var vold blandet ind i det? Du skriver det ikke, men du bruger ord som psykopat, ond, kold og nedbrudt, og derfor tænker jeg, det måske har været en del af det? Måske psykisk vold? Når man har været udsat for sådan et menneske, som du beskriver din eksmand var, tror jeg, man har brug for ekstra hjælp til at finde sig selv igen. Derfor tænker jeg faktisk, det kunne være godt for dig at opsøge en psykolog. Få noget professionel hjælp til at få bearbejdet alt det, som er sket, men også til at finde kræfter til at komme videre og til at turde tro på, at du selvfølgelig kan stole på dit instinkt - det skal måske bare lige skærpes lidt?

Jeg tænker også, det kan være virkelig svært at se sig selv som et menneske, der finder sig i noget, man ikke burde finde sig i ... man forstår ikke, hvordan det kunne komme så vidt, hvorfor man ikke fik sagt fra noget før etc.? Men kære drømmende fisk, i stedet for kun at søge en forklaring på, hvorfor du har valgt, som du har, så søg også efter muligheder og potentiale for forandring inde i dig, og søg den hjælp, du har brug for til at forstå og formå undervejs i processen. Du skal nok komme videre og komme over det. Du kom jo ud af dit ægteskab og fik kæmpet dig tilbage for dine børns skyld, så du har kræfterne og modet, det véd vi - brug det!
Kærlig hilsen
Renée

Læs flere af Renées brevkasser her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/63d29ae0cdc743b3bd4b52df2b06e19a.jpg

Bliv klar til at date.
Køb shapewear i feminashoppen.dk

Læs også