Kia Liv Fischer
Selvudvikling

"Jeg har lært at elske mig selv - tyk som tynd"

19. juli 2017
af Susse Wassmann
foto: Camilla Rønde
Skønne Kia Liv Fischer er den første til at sige onde ting til sig selv, når vægten stiger - men hun har alligevel lært at elske det, der er. Uanset, om hun er tyk eller tynd.

I det nye Q, som udkommer i morgen sammen med femina, kan I glæde jer til at læse et virkelig tankevækkende interview med Kia Liv Fischer - som de fleste måske kender fra tv-programmet "Slemme, slemme piger".

Her fortæller hun om, hvorfor hun ikke er forkæmper for fedme, som hun faktisk synes gør livet mere kompliceret end nødvendigt er, og hvorfor hun på den anden side gerne bliver castet som "hende den tykke".

Og så har vi også lige haft fat i hende til en lille snak om selvtillid og om, hvorfor hun selv kan være sin værste fjende (dét kender vi nemlig alt for godt!)

LÆS OGSÅ: Sascha Dupont: "Jeg vil hellere veje for meget end for lidt"

3 skarpe til Kia Liv Fischer

Hvad er dit bedste råd til at booste sin selvtillid indefra?

- Kig dig i spejlet, SMIL til dig selv og sig, at du kan lide, hvad du ser. Jo mere du gør det, des mere udstråler du det også, og det sætter sig i dig med tiden. Husk at gøre gode ting for dig selv, og tro på de komplimenter, som kommer din vej. Tro på din kunnen og spring ud i nye ting, som kan give dig selvtillid. Og husk at have hele dig med. Sind og krop hænger sammen, så få ryddet op i din gamle rygsæk og få HELE dig med. Krop, sind, hjerne og hjerte!

Og udefra?

- For at kunne tro på det overstående har jeg fundet ud af, at hvis jeg behandler mig selv godt, bruger gode produkter – jeg bruger selvfølgelig mine egne fra Fischer Pure Nature - sover nok, og giver mig selv plads til at lade op til nye ting, så udstråler og føler jeg mig også mere værd. Jeg kan tydeligt mærke forskel ved at folk oftere bemærker, at jeg udstråler ’lækkerhed’ og komplimenter mig for det.

Hvad er dit bedste råd til kvinder, der er kede af deres vægt?

- Tro på at du kan lave den om! Ellers lev med din krop, elsk den og vær stolt af dig selv! Jeg ved med mig selv, at skal jeg have en til at holde mig i hånden, når jeg skal tabe mig, og det er ikke altid nemt at bede om hjælp, men GØR det! Folk elsker at hjælpe.

Hvad er det bedste, du har gjort for dig selv i den henseende?

- At turde spørge om hjælp fra min omverden og tro på, at jeg var det værd - at jeg godt måtte får en smuk krop igen. De gange, jeg har tabt mig og kommet ned på næsten normal vægt, har jeg haft et fantastisk overskud, og selvværdet og selvtilliden er steget mange grader. Men jeg har også med tiden lært at elske mig selv tyk som tynd.

Og det værste?

- At jeg gang på gang falder i, slapper af omkring min vægt, spiser som det passer mig og ikke får løbet den tur, jeg skulle. Så begynder sangen: ’Kia Liv, du er så svag, du er ikke noget værd, du har ingen rygsøjle, du fortjener ikke noget godt, osv. osv.’ Når vægten stiger igen er jeg altid den første til at sige onde ting om mig selv… og så er det jo også nemmere for omverden at gøre det. Jeg bliver min egen værste fjende, og det er det værste: Hvis du ikke spiller på dit eget hold, er der jo heller ikke andre, som vil gøre det.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/curvy_kandi_cta2.png

Læs også